Μαρινάκης: ”Για μένα μετράει να κερδίσουμε την Κυριακή”

Ενθουσιασμένος απ’ το νέο θρίαμβο κόντρα στη Γιουβέντους εμφανίστηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο ιδιοκτήτης της πειραιώτικης ΠΑΕ αποθέωσε τους παίκτες και ζήτησε τη νίκη επί του Παναθηναϊκού την Κυριακή.

ÌÁÑÉÍÁÊÇÓ ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÃÉÏÕÂÅÍÔÏÕÓ(ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ 2014-2015)  OLYMPIAKOS - JUVENTUS(CHAMPIONS LEAGUE 2014-2015)

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης σχολίασε:

Έχουμε μία πολύ μεγάλη ομάδα και το αποδείξαμε στην πράξη. Κερδίσαμε έναν σπουδαίο και δύσκολο αντίπαλο όπως είναι η Γιουβέντους, με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που ξέρουν να κάνουν την διαφορά. Παίξαμε καλά και είμαστε ευχαριστημένοι από την απόδοση μας.

 

Για μένα όμως αυτό που μετράει είναι να κερδίσουμε την Κυριακή τον Παναθηναϊκό. Να αποδείξουμε την δυναμική μας και την Κυριακή μέσα στο γήπεδο.

 

Δεν είναι μόνο ο Ρομπέρτο. Και οι 14 ποδοσφαιριστές που πάλεψαν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη. Όλοι βοήθησαν για να κερδίσουμε την Γιουβέντους.

 

Ο Ρομπέρτο είναι καλός τερματοφύλακας και έχει δώσει απαντήσεις πολλές φορές. Είχε φοβερή απόδοση, όπως και άλλες φορές στο παρελθόν και δεν χρειάζεται κοπλιμέντα. Διαφημίσαμε την Ελλάδα στην Ευρώπη για ακόμη μία φορά.

 

Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε. Η συνέχεια είναι δύσκολη. Θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και να συνεχίζουμε να δουλεύουμε με το κεφάλι χαμηλά. Οι παίκτες μας γράφουν ιστορία, πιστεύουν στον εαυτό τους και δίνουν απαντήσεις μέσα στο γήπεδο. Ο κόσμος μας ήταν συγκλονιστικός στις κερκίδες. Τους ευχαριστούμε. Ήταν άψογοι. Σκέφτομαι την Κυριακή και το ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ζήτω ο Ολυμπιακός”.

 

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0