Μαρινάκης: «Χτίσε τον Ευρωπαίο Ολυμπιακό»

Ολοκληρώθηκε το ραντεβού μεταξύ του προέδρου του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη και του Μίτσελ το μεσημέρι της Τετάρτης και το γεγονός είναι πως ο Θρύλος θα πορευθεί και την επόμενη σεζόν με τον Ισπανό τεχνικό στον πάγκο του.

6D671CA748CC24D0A7D9BF3C1BFDF81EΗ εξέλιξη αυτή δεν αποτελεί έκπληξη, καθώς αυτή ήταν η κοινή τους επιθυμία εδώ και πολύ καιρό. Απλά την Τετάρτη επισημοποιήθηκε.

Ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρόλευκων» έδωσε την εντολή στον Μίτσελ να προχωρήσει και να φτιάξει τον Ολυμπιακό της Ευρώπης που όλοι οι οπαδοί του ονειρεύονται. Στη συνάντηση μεταξύ των δύο ανδρών, το «παρών» έδωσε και ο διευθύνων σύμβουλος της πειραϊκής ΠΑΕ, Γιάννης Βρέντζος.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, μεταξύ άλλων τόνισε στον Μίτσελ το εξής: «Η εμπιστοσύνη στο πρόσωπό σου χτίστηκε όλο αυτόν τον χρόνο που είσαι εδώ. Προχώρα και χτίσε τον Ευρωπαίο Ολυμπιακό».

Δείχνοντάς του ότι με αυτόν τον τρόπο τον στηρίζει και του δίνει τα… κλειδιά της ομάδας για να προχωρήσει όπως αυτός ξέρει, γιγαντώνοντας ακόμα περισσότερο τον Θρύλο σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0