Καλώς τα παιδιά καλώς τα 4-0!!! ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ- Πλζεν 4-0

Ο Ολυμπιακός νίκησε με 4-0 τους Τσέχους, καθώς ο έβαλε 4 γκολ στο δευτερό μέρος. Τα γκολ του Ολυμπιακού έβαλαν ο Γκιργιεμε 2, Γκερέρο, Σεμέδο. Πλέον ο Ολυμπιακός περιμένει την Μπασακσεχιρ στον επόμενο γύρο.


Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά, και από κόρνερ του Βαλμπουενα μόλις στο 1ο λεπτό ο Ολυμπιακός είχε δοκάρι. Ο Σεμέδο παίρνει κελιά, με την μπάλα να χτυπάει πάνω στον Γκιλιέρμε και στη συνέχεια να βρίσκει στο κάθετο δοκάρι του Χρούσκα
Στο 6΄ ο Ολυμπιακός από σέντρα του Ποντένσε ο Γκερέρο πιάνει την κεφαλία αλλα απέκρουσε ο Χρούσκα.
Ο Ολυμπιακός είχε πολύ ενέργεια και ήθελε το γρήγορο γκολ, που θα τον έβαζε μπροστά στην αναμέτρηση.
Κόντρα στην Ροη του αγώνα και στο 24′ το Κόρνερ για την Πλζεν, η οποία βγήκε στην κόντρα και λίγο έλειψε να κάνει τη ζημιά.
Ο Ολυμπιακός πάντως είχε την πλήρης καλύψη σε όλες της γραμμές του γηπέδου.
Παρά της πολλές προσπάθειες ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να βρει τον στόχο και να ανοιξεί την άμυνα της Πλζεν.
ο Ποντένσε στο στο 40′ έκανε ένα πολύ ωραίο σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε κόρνερ
Πλέον ο Ολυμπιακός στο δευτερό μέρος θα κινηγησεί να βάλει το γκολ της Πρόκρισης.
Στο δευτερό μέρος ο Ολυμπιακός μπήκε πάλι δυνατά όπως στο πρώτο μέρος. Την πρώτη καλή ευκαιρία την έκανε στο 50′ όπου ο Μασουρας. αλλα έδιωξε σε κόρνερ ο Χρούσκα
Το Γκολ για τον Ολυμπιακό ήρθε στην επόμενη φάση,όπου από το κόρνερ ο Γκιργιεμε πήρε την κεφαλία με το Καραισκάκη να παίρνει φωτία.
Στο 65′ ο Ολυμπιακός έχει πάρει φώτια και ήθελε και δευτερό γκολ. Το σουτ του Μασούρα περάσε λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι.
Στο 70′ ο Γκερέρο με ωραία ανέργεία κάνει το 2-0, καθώς χόρεψε τους Τσέχους αμυντικούς.
Το 3-0 για τον Ολυμπιακό ήρθε απο κόρνερ παλι , ο Γκιργιεμε πιάνει την κεφαλία και με την βοήθεια του Γκερέρο η μπάλα πήγε στα δυχτία της Πλζεν στο 72΄.
Ο Ολυμπιακός συνέχισε στο ίδιο μοτίβο και στο 80′ ο Σεμέδο πάλι από κόρνερ, ο πορτιέρο της Πλζεν έχασε την μπάλα και ο Σεμέδο έγραψε το 4-0, σε ένα φανταστίκο δευτερό μέρος.
Ο Ολυμπιακός ήταν πόλυ καλός από το 1΄μεχρί το 90’+ και έτσι νίκησε τους Τσέχους με 4-0 κάνοντας σε γκολ της ποιο πολλές ευκαιρίες στο δευτερό μέρος.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0