Γαύρικη απόβαση στη Μαδρίτη!!!

Τρέμουν τον κόσμο του Θρύλου στη Μαδρίτη!!!

Πολλά δημοσιεύματα για την εκστρατεία των ΓΑΥΡΩΝ.

090555

Πολλά είναι τα δημοσιεύματα στην Ισπανία και τα οποία αναφέρονται στην εκστρατεία των οπαδών του Ολυμπιακού στην Ισπανία και την «άλωση» της πρωτεύουσάς της, της Μαδρίτης. Οι ΓΑΥΡΟΙ ετοιμάζονται να κάνουν κόκκινη ακόμα μια ευρωπαϊκή πόλη και ήδη στην Ισπανία έχουν αρχίσει να ασχολούνται με την παρουσία τους εκεί.

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αναφέρει:

«Η Ατλέτικο περιμένει την ενημέρωση του Ολυμπιακού για να μάθει πόσοι οπαδοί του θα βρεθούν στο “Βιθέντε Καλντερόν” για το παιχνίδι στις 26 του μήνα.

Αρχικά, ο ελληνικός σύλλογος είχε ζητήσει από τη διοίκηση της Ατλέτικο 1.500 εισιτήρια και φαίνεται πως είναι κοντά στην κάλυψη του συγκεκριμένου αριθμού. Ωστόσο, δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση από πλευράς Ολυμπιακού για τους οπαδούς του.

Σημαντικό είναι το γεγονός ότι και οι δύο ομάδες χρειάζονται τη νίκη με την οποία θα αυξήσουν τις πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης».

Πάντα ο κόσμος της ομάδας του Ολυμπιακού ακολουθεί παντού και πάντα και αυτό θα κάνει σε μερικές ημέρες στην Ισπανία.

Η πώληση των εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει και σε μερικές ημέρες από σήμερα, αναμένεται να γίνει κατακλυσμός στην ισπανική πρωτεύουσα από την «κάθοδο» των «τρελαμένων» ΓΑΥΡΩΝ που θα θελήσουν να δουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0