Έντσο Μαρέσκα : «Το Καραϊσκάκη είναι… κόλαση»

Έντσο Μαρέσκα : «Το Καραϊσκάκη είναι… κόλαση»

Ο Μαρέσκα προειδοποιεί την Γιουβέντους, που θα παίξει «σε μία από τις πιο καυτές έδρες της Ευρώπης».

ΕΝ

Το παιχνίδι της ερχόμενης Τετάρτης στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» δεν απασχολεί μόνο τον Ολυμπιακό, αλλά και την Γιουβέντους. Ο Έντσο Μαρέσκα, ο Ιταλός μέσος που έχει περάσει και από τις δύο ομάδες (στην Γιουβέντους από το 2000 έως το 2004, στον Ολυμπιακό την σεζόν 2009-2010), μίλησε στην «Tuttosport» και προειδοποίησε την πρωταθλήτρια Ιταλίας για την… κόλαση που θα συναντήσει στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», χαρακτηρίζοντάς το μία από τις πιο καυτές έδρες της Ευρώπης.

«Οι «μπιανκονκέρι» είναι καλύτεροι, αλλά το κλουβί είναι κόλαση», είναι ο τίτλος του κομματιού. «Μπορώ να εγγυηθώ πως το γήπεδο «Καραϊσκάκης» είναι μέσα στις πιο καυτές έδρες της Ευρώπης. Οι Έλληνες φίλαθλοι κάνουν την διαφορά. Στα χαρτιά η Γιουβέντους είναι ανώτερη και κάποιος σαν τον Τέβες δεν επηρεάζεται από το περιβάλλον», δήλωσε ο Ιταλός άλλοτε μέσος του Ολυμπιακού.

Τους προετοιμάζει ο Μαρέσκα για το τι θα συναντήσουν στον Πειραιά. Όπως και να ‘χει, όμως, άλλο να στο λένε, άλλο να το ζεις. Και η πρωταθλήτρια Ιταλίας θα το νιώσει καλά την ερχόμενη Τετάρτη…

Share and Enjoy !

0Shares
0 0