Ενημέρωση της ΠΑΕ για την είσοδο στο Juventus Stadium

Ενημέρωση της ΠΑΕ για την είσοδο στο Juventus Stadium

Ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τους φίλους της ομάδας σχετικά με τους όρους εισόδου στο Juventus Stadium, στην αναμέτρηση της Τρίτης (4/11, 21:45) με την Γιουβέντους, για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

JUVE

Όπως τονίζει σε ανακοίνωση της η ΠΑΕ Ολυμπιακός, πριν την είσοδο στο γήπεδο θα υπάρχει διαδικασία ταυτοποίησης του εισιτηρίου με το αποδεικτικό έγγραφο (ταυτότητα ή διαβατήριο). Εάν κάποιος φίλαθλος έχει προμηθευτεί εισιτήριο, το οποίο έχει στοιχεία άλλου ατόμου, δεν θα μπορέσει να εισέλθει στο γήπεδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της πειραϊκής ΠΑΕ:

“Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει, ότι λόγω των αυξημένων μέτρων ασφαλείας και του αυστηρότατου νόμου που ισχύσει στην Ιταλία, κατά την προσέλευση των φιλάθλων μας στο Juventus Stadium, θα γίνει ταυτοποίηση του εισιτηρίου, σε σχέση με το αποδεικτικό έγγραφο (ταυτότητα ή διαβατήριο).

Σε περίπτωση που τα στοιχεία του αποδεικτικού εγγράφου είναι διαφορετικά από αυτά του εισιτηρίου που έχει εκδοθεί, δεν θα επιτραπεί σε καμία περίπτωση η είσοδος στο γήπεδο. Εάν κάποιος φίλαθλος έχει προμηθευτεί εισιτήριο, το οποίο έχει στοιχεία άλλου ατόμου, δεν θα μπορέσει να εισέλθει στο γήπεδο.

Φίλαθλοι, προς αποφυγή της ταλαιπωρίας, παρακαλούμε πολύ δώστε την προσοχή σας στα παραπάνω!”

Πηγη http://www.sport24.gr/football/omades/Olympiakos/enhmerwsh_ths_pae_gia_thn_eisodo_sto_juventus_stadium.3122739.html

Share and Enjoy !

0Shares
0 0