Ελαμπντελαουί : «Συγκεντρωμένοι στον στόχο μας!» #olydin

Ελαμπντελαουί : «Συγκεντρωμένοι στον στόχο μας!» #olydin

Το στίγμα του για την αναμέτρηση με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ έδωσε ο Ομάρ Ελαμπτνελαουί, ο οποίος εστίασε στη σοβαρότητα και τον μέγιστο βαθμό ετοιμότητας  του Θρύλου.

omar

Αναλυτικά:

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής κρίνουν σε μεγάλο βαθμό την πορεία μίας ομάδας; Πιστεύεις πως είναι η ομάδα έτοιμη;

«Ναι. Έτσι θα έλεγα. Κάθε ματς είναι σημαντικό και το αντιμετωπίζουμε το ίδιο. Θα το προσεγγίσουμε όπως σε κάθε αγώνα. Είμαστε καλά προετοιμασμένοι και βλέπουμε το ματς με την ίδια σοβαρότητα».

Περιμένεις πιο δύσκολο ματς από το Ζάγκρεμπ;

«Δεν έχει σημασία το τι λένε. Πρέπει εμείς να είμαστε επικεντρωμένοι και να είναι ένα καλό ματς για εμάς. Όπως είπα και πριν θα το προσεγγίσουμε το ματς με τον ίδιο τρόπο. Είμαστε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας και ξέρουμε πως τίποτα δεν έρχεται με κόπο. Προσεγγίσουμε το ίδιο το ματς θέλοντας να κερδίσουμε τον αγώνα».

Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού είναι αρκετά φορτωμένο. Πως νιώθεις για αυτό;

«Το ματς στο Ζάγκρεμπ ήταν σκληρό και δύσκολο. Θα είναι σίγουρα το ίδιο σκληρό και εάν όχι πιο δυνατό και δύσκολο. Για το Ζάγκρεμπ χρειαστήκαμε δύναμη και ένταση».

 «Ναι. Είναι πολλά τα ματς αλλά νιώθω καλά και είμαι έτοιμος».

Πως περιμένει την επιστροφή του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη μετά από δύο εκτός έδρα ματς;

«Θα είναι και μία γιορτή. Πως το βλέπει και το εάν θα είναι πιο καλά. Ναι. Είχαμε δύο καλά αποτελέσματα. Είναι πολύ σημαντικό αυτό. Είμαστε δυνατοί. Προσεγγίσουμε το ματς με τον ίδιο τρόπο. Προετοιμάζουμε τα ματς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και γι’ αυτό είμαστε δυνατοί στην έδρα μας»

Share and Enjoy !

0Shares
0 0