Χάσι: «Αφιερωμένη η νίκη στον Μπέμπη»

Χάσι: «Αφιερωμένη η νίκη στον Μπέμπη»

Στον Θανάση Μπέμπη αφιέρωσε τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί της Παρτιζάν ο Μπέσνικ Χάσι.

Θανάσης Μπέμπης

«Πρώτα απ’ όλα αυτή τη νίκη την αφιερώνουμε στη μνήμη του Θανάση Μπέμπη. Και σε όλο τον λαό του Ολυμπιακού και την οικογένειά του. Τώρα για την ερώτησή σας, δεν νομίζω ότι είναι έτσι. Έχουμε μπροστά μας άλλα σκληρά 90 λεπτά μπροστά μας στο Καραϊσκάκη. Δεν πρέπει όμως να ξεχάσουμε ότι αυτό είναι το πρώτο παιχνίδι μας. Μετά τις 30 Απριλίου που δώσαμε το τελευταίο μας επίσημο ματς. Είχαμε ένα σχέδιο τι θέλαμε να κάνουμε, το κάναμε και είναι πολύ καλό που βάλαμε τρία γκολ», δήλωσε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου.

Για το τι έκανε τη διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες: «Η Παρτιζάν ήταν από το 35 έως το 40 του πρώτου ημιχρόνου καλύτερη. Εμείς αρχίσαμε πάρα πολύ καλά, αλλά πολύ εύκολα ισοφάρισαν οι αντίπαλοί μας. Εμείς χάσαμε ένα πολύ σημαντικό παίκτη πριν από το παιχνίδι, τον Φορτούνη και είχαμε πάρα πολλούς τραυματίες. Πιστεύω ότι η διαφορά ήταν ότι κάναμε καλό μπλοκάρισμα στους επιθετικούς της Παρτιζάν. Δεν μπορούσαν να έρθουν σε επαφή μεταξύ τους και νομίζω ότι αυτό έκανε τη διαφορά και μας έκανε να νικήσουμε τον αγώνα».

Για τον Μπεν: «Είμαι ικανοποιημένος με τον Μπεν που έβαλε δύο γκολ, καθώς όλη η ομάδα έπαιξε καλά και για αυτό πήραμε τη νίκη. Δεν θα πω όλα τα ονόματα, αλλά όλοι ήταν πάνω στο σχέδιο και έπαιξαν αυτό που έπρεπε να παίξουν».

Για κάποιον παίκτη της Παρτιζάν που ξεχώρισε: «Υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες, αλλά δεν θα ήθελα να πω ούτε ένα όνομα».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0