Παρτιζάν – Ολυμπιακός : Αντικείμενα προς παίκτες του Ολυμπιακού (videos)

Παρτιζάν – Ολυμπιακός : Η βροχή αντικειμένων προς τους παίκτες του Ολυμπιακού στη φυσούνα (videos)

Παρτιζάν – Ολυμπιακός : Ένα video όπου περιγράφονται ακόμα πιο καθαρά οι ρίψεις αντικειμένων προς τους παίκτες του Ολυμπιακού στο ημίχρονο κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο.

Παρτιζάν - Ολυμπιακός

Ακόμα πιο σαφή εικόνα των όσων συνέβησαν στο ημίχρονο του Παρτίζαν-Ολυμπιακός προσφέρει video που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο. Η λήψη που έγινε μέσα από το γήπεδο δείχνει τη βροχή αντικειμένων προς τους παίκτες των «ερυθρόλευκων» κατά την προσέλευσή τους στη φυσούνα.

Καταγράφεται, δε, και η σύρραξη που ακολούθησε με τους ποδοσφαιριστές της Παρτίζαν, έπειτα από την κίνηση του Ρομαό να επιστρέψει ένα αντικείμενο στην εξέδρα.

Κυκλοφόρησε όμως και νέο υλικό, που δείχνει πιο ξεκάθαρα τι έγινε στην ανάπαυλα του Παρτιζάν-Ολυμπιακός και το αντικείμενο που δέχθηκε ο Κούτρης. Τι ανέφερε ο ίδιος για το περιστατικό.

Η πρώτη λήψη έχει γίνει από άνθρωπο που είναι πίσω από τη μια εστία, αλλά βρίσκεται και πιο κοντά στη φυσούνα και η δεύτερη είναι από πολύ κοντά σε αυτήν. Ο Λεονάρντο Κούτρης ο οποίος χτυπήθηκε με αντικείμενο που έφυγε από την εξέδρα, ανέφερε για το περιστατικό: «Ευτυχώς που με βρήκε πιο χαμηλά, γιατί αν με πετύχαινε στο κεφάλι, θα έμενα».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0