«Όταν κάνεις λάθη, τα πληρώνεις»

ÓÏÕÐÅÑËÉÃÊÁ / ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ - ÏÓÖÐ  / SUPERLEAGUE / LEVADIAKOS-OLYMPIAKOS

Ο Ισπανός γκολκίπερ τόνισε πως η καλή απόδοση δεν είναι αρκετή κόντρα σε ομάδες τέτοιου επιπέδου και αφιέρωσε το πέναλτι που απέκρουσε στη γυναίκα του, ελπίζοντας σε καλύτερο αποτέλεσμα κόντρα στην Αντερλεχτ την επόμενη αγωνιστική.

Αναλυτικά: «Όσο καλά και να παίζεις, με αυτές τις ομάδες δεν μπορείς να εφησυχάζεις ούτε στιγμή. Πρέπει να είσαι πάντα ψύχραιμος. Εμείς κάναμε λάθη και τα πληρώσαμε. Το πέναλτι που απέκρουσα το αφιέρωσα στη γυναίκα μου. Ένας τερματοφύλακας αυτό μόνο μπορεί να κάνει. Εμείς, πέρα από το σκορ, δείξαμε ότι μπορούμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και πως είμαστε καλή ομάδα. Δείχνουμε ότι μπορούμε να πάρουμε αποτέλεσμα εκτός έδρας».

Ο Τσόρι Ντομίνγκεθ συμπλήρωσε πως: «Ήταν άδικο που πήγαμε στο ημίχρονο με 1-1, με ισοπαλία, διότι είχαμε τις ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να προηγούμαστε. Κρατήσαμε την μπάλα και παίξαμε σωστά. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν πολύ διαφορετικό. Κάναμε πολλά λάθη, ειδικά στις στημένες φάσεις, αλλά πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας για να πάμε καλύτερα στο μέλλον».

Πηγή:sport-fm.gr