Φουστέρ: «Συγκέντρωση σε όλο το παιχνίδι»

Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένος σε όλη τη διάρκεια του αυριανού παιχνιδιού του με την Παρί Σεν Ζερμέν στο Παρίσι για το Τσάμπιονς Λιγκ επεσήμανε ο Νταβίντ Φουστέρ.

204336

Sirbobet!!! Οι Καλύτερες Αποδόσεις Της Αγοράς!!! 150Ευρώ Μπόνους Σε Κάθε Σου Κατάθεση, Δοκίμασε Το Τώρα!!!

Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένος σε όλη τη διάρκεια του αυριανού παιχνιδιού του με την Παρί Σεν Ζερμέν στο Παρίσι για το Τσάμπιονς Λιγκ επεσήμανε ο Νταβίντ Φουστέρ.

«Στο Καραϊσκάκη ήταν καλός ο Ολυμπιακός, αυτό που μας έλειπε ήταν η συγκέντρωση και μας κόστισε το αποτέλεσμα. Κι αυτό είναι που πρέπει αύριο να διορθώσουμε», τόνισε ο ισπανός άσος ο οποίος πρόσθεσε:

«Ένας αγώνας μπορεί να επηρεαστεί από οτιδήποτε. Πρέπει να είμαστε καλοί σε όλο το ματς, προσεκτικοί στην άμυνα, αποτελεσματικοί στην επίθεση. Έτσι θα μπορέσουμε να κάνουμε το παιχνίδι που θέλουμε και να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα μας παρουσιαστούν απέναντι σε μια ομάδα με σπουδαίους παίκτες υψηλής ποιότητας».

Ο Φουστέρ επεσήμανε ότι θα είναι κάτι πολύ ωραίο το ενδεχόμενο να έρθει μια νίκη στο αυριανό ματς…

«Μια νίκη θα μας έδινε και την πρόκριση. Εμείς έχουμε πολλή όρεξη και διάθεση να προσπαθήσουμε να το πετύχουμε», τόνισε και συνέχισε αναφερόμενος στις διαφορές που θα έχει ο Ολυμπιακός του αυριανού ματς με εκείνον του αγώνα του Καραϊσκάκη.

«Ήταν το πρώτο μας ματς στο Τσάμπιονς Λιγκ, ήμασταν φρέσκοι στη συμπεριφορά μας σαν ομάδα, δεν είχαμε εμπεδώσει το στιλ παιχνιδιού του προπονητή μας. Τώρα είμαστε ένα πιο συμπαγές σύνολο και με την πορεία μας στην Ελλάδα και στην Ευρώπη έχουμε τις φιλοδοξίες να ελπίζουμε περισσότερο από κάθε άλλη φορά σε θετικό αποτέλεσμα», επεσήμανε και κατέληξε πλέκοντας το εγκώμιο των οπαδών της ομάδας που θα βρίσκεται στις κερκίδες του γηπέδου…

«Δεν είναι έκπληξη για εμάς αυτό. Οι οπαδοί μας είναι πάντα μαζί, η υποστήριξή τους είναι πολύ σημαντική, μας ακολουθούν παντού. Θα θέλαμε με την απόδοσή μας στο αυριανό παιχνίδι να τους δώσουμε ακόμα μια χαρά. Οι οπαδοί μας είναι δίπλα μας και στις καλές και στις δύσκολες στιγμές γι’ αυτό θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε», ανέφερε.

Στην Πρώτη Γραμμή_Για Τον Ερυθρό Αστέρα!!!            Red Agent7 Και Στο Facebook…

Πηγή: sport-fm.gr