Σέποβιτς: «Θα περάσουμε ως 2οι στο Champions League»

scepovic

 

Την πίστη ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να περάσει ως 2ος στους «16» του Champions League εξέφρασε σε δηλώσεις του στην κάμερα της Nova ο επιθετικός των «ερυθρόλευκων», Μάρκο Σέποβιτς.

Ο Σέρβος στράικερ έκανε ντεμπούτο στο Κύπελλο με τον Φωκικό (5-1) σκοράροντας δις και εκτός των άλλων αποκάλυψε πως γνώριζε εδώ και 2,5 χρόνια το ενδιαφέρον των νταμπλούχων προς το πρόσωπό του. Μίλησε για τους στόχους του με τους «ερυθρόλευκους» και αφιέρωσε τα πρώτα του γκολ στους οπαδούς του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σέρβου επιθετικού του Ολυμπιακού στην κάμερα της Nova:

-Μάρκο, καταρχήν θα θέλαμε τις πρώτες σου εντυπώσεις απ’ το ντεμπούτο σου με τον Ολυμπιακό. Πως βίωσες το πρώτο σου ματς με τη νέα σου ομάδα;

“Οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι πάρα πολύ καλές με την καινούργια μου ομάδα. Στον πρώτο επίσημο αγώνα μου κατάφερα να σκοράρω δύο γκολ. Η ομάδα έπαιξε πολύ καλά. Κερδίσαμε πολύ εύκολα. Άρα όλα ήταν πολύ καλά”.

-Θα ήθελα να μας πεις πότε έμαθες για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού προς το πρόσωπό σου. Ήσουν η τελευταία μεταγραφή της ομάδας, ακριβώς την τελευταία ημέρα της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

“Από την πρώτη χρονιά που ήμουν στην Παρτιζάν, είχα δεχθεί πρόταση απ’ τον Ολυμπιακό. Όμως, τελικά παρέμεινα για 2,5 ακόμη χρόνια εκεί. Ήξερα πως υπήρχε το ενδιαφέρον απ’ τον Ολυμπιακό. Πάντα ήθελα να έρθω. Γιατί πιστεύω πως αποτελεί ένα παραπάνω βήμα στην καριέρα μου. Και αυτό είναι πολύ καλό”.

-Αισθάνεσαι πως έχεις προσαρμοστεί στις απαιτήσεις της ομάδας, στη φιλοσοφία του νέου σου προπονητή; Αν είναι έτοιμος να προσφέρεις και στους αγώνες του πρωταθλήματος;

“Ναι, η αλήθεια είναι πως με διευκολύνει το γεγονός πως μιλάω ισπανικά και λίγα αγγλικά. Πιστεύω ότι σύντομα θα μιλάω και ελληνικά. Οπότε είναι πολύ πιο εύκολο με αυτόν τον τρόπο να επικοινωνώ με όλους τους παίκτες και με τον προπονητή μου. Επίσης, στο τέλος κάθε προπόνησης μιλάω με τον προπονητή. Μου λέει τι έκανα καλά και τι όχι. Και πιστεύω πως στη συνέχεια θα κυλήσουν καλύτερα τα πράγματα”.

-Τα καλά ισπανικά που τα έμαθες;

“Έχω ζήσει στην Ισπανία για έξι χρόνια. Πήγα εκεί σχολείο, γιατί ο πατέρας μου έπαιζε ποδόσφαιρο σε ισπανική ομάδα. Και έτσι έμαθα να μιλάω ισπανικά”.

-Ποιος είναι ο μεγάλος σου στόχος με τον Ολυμπιακό σε προσωπικό επίπεδο;

“Θέλω να πετύχω πολλά γκολ με τον Ολυμπιακό. Θέλω να κερδίσω το πρωτάθλημα, το κύπελλο. Θέλω στο Champions League, όπου πιστεύω πως θα περάσουμε ως δεύτεροι, να πάμε όσο καλύτερα γίνεται. Αν δεν καταφέρουμε να περάσουμε, σαν τρίτοι να συνεχίσουμε στο Europa League”.

-Σίγουρα ο αγώνας της Τετάρτης με την Άντερλεχτ στις Βρυξέλλες είναι πολύ κρίσιμος. Όμως, προέχει ο αγώνας του πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο. Πόσο δύσκολο είναι να μείνετε συγκεντρωμένοι στο ματς του Σαββάτου που προηγείται της αναμέτρησης με την Άντερλεχτ;

“Όχι, δεν είναι δύσκολο. Γιατί πρώτα σκεφτόμαστε το ματς που προηγείται, το οποίο είναι σημαντικό. Είναι του πρωταθλήματος. Μετά θα σκεφθούμε το ματς του Champions League. Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι στην Αθήνα. Όμως, αν καταφέρουμε και παίξουμε όπως αγωνιστήκαμε στο κύπελλο, τότε πιστεύω πως θα κερδίσουμε”.

-Δε θα σου ζητήσω να μας πεις την άποψή σου για τον Πανιώνιο. Πιθανότατα δε θα γνωρίζεις πολλά πράγματα. Αλλά για το ελληνικό πρωτάθλημα τι γνώμη έχει σχηματίσει;

“Είναι καλό το πρωτάθλημα. Πιστεύω πως υπάρχουν δύο – τρεις ομάδες οι οποίες ξεχωρίζουν, καθώς είναι πιο δυνατές. Εμείς θα κυνηγήσουμε όλους τους τίτλους. Και πιστεύω πως αν καταφέρουμε να παίξουμε έτσι όπως μπορούμε, δε θα είναι δύσκολο για εμάς”.

-Κλείνοντας, θα ήθελες να αφιερώσεις κάπου τα δύο σου πρώτα γκολ με τον Ολυμπιακό;

“Τα αφιερώνω στην οικογένειά μου, σε όλους όσοι ήταν στο πλευρό μου έως τώρα, ασχέτως αν τα πράγματα πήγαιναν καλά ή άσχημα. Όμως, τώρα θέλω να τα αφιερώσω και στους φιλάθλους του Ολυμπιακού”.