Σάμαρης: «Δεν έχουμε ταβάνι»

Για τον στόχο της πρόκρισης στον επόμενο γύρο του Champions League και την ισοπαλία με την Μπενφίκα, μίλησε ο Ανδρέας Σάμαρης στην κάμερα του Olympiacos TV.

«Σαφώς και υπάρχει στεναχώρια, διότι θεωρώ πως ήμασταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, ήμασταν πιο επικίνδυνοι. Κυκλοφορούσαμε καλύτερα και πιο ουσιαστικά την μπάλα από την Μπενφίκα.

Όμως στο δεύτερο ημίχρονο, λόγω της βροχής δεν μπορούσαμε να συνεχίσουμε το ποδόσφαιρο που θα θέλαμε και είχαμε ξεκινήσει από το πρώτο ημίχρονο και έτσι σε μία, δεν θα έλεγα στιγμή αδράνειας, μία ίσως τυχερή φάση και άτυχη για μας από ένα κόρνερ δεχτήκαμε την ισοφάριση στο τέλος, όπου δεν είχαμε κιντυνεύσει ουσιαστικά.

Δεν ξέρω σίγουρα αν ήταν ό,τι καλύτερο έχετε δει μέχρι τώρα, σίγουρα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης στην ομάδα. Δεν έχουμε ταβάνι, δεν πιστεύω πως βάζει ο καθένας όρια στον εαυτό του και γενικότερα ο προπονητής στις ικανότητες της ομάδας.

Δουλεύουμε σκληρά για να βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο την εικόνα μας, να πάρουμε τη νίκη στο επόμενο ματς που θα έρθει το ευρωπαϊκό, αλλά πρώτα στο πρωτάθλημα», είπε αρχικά ο Σάμαρης και συμπλήρωσε για το αν το παιχνίδι με την Μπενφίκα είναι τελικός, ο Σάμαρης, τόνισε: «Νομίζω ότι είναι ένα παιχνίδι έξι βαθμών.

Ένα παιχνίδι που θα δώσει το πλεονέκτημα για την δεύτερη θέση και από ‘κει και πέρα θα πάμε για ό,τι καλύτερο στο Παρίσι, έτσι ώστε, να μπορέσουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα και να έχουμε τους πόντους που χρειαζόμαστε για να περάσουμε στην επόμενη φάση που είναι και ο στόχος μας».

[youtube id=”C9oPER92ezg” width=”620″ height=”360″]