«Ο Ολυμπιακός έχει καλό μέλλον»

issa1

Ο Αθλητικός Διευθυντής των «ερυθρολεύκων» τόνισε ότι πρέπει οι Πειραιώτες να κρατήσουν τα θετικά στοιχεία από το ματς με τους Πρωταθλητές Γαλλίας και να διορθώσουν τα αρνητικά και αν το καταφέρουν θα έχουν ένα λαμπρό μέλλο.

Αναλυτικά τόνισε:

Τι άλλαξε στην εικόνα του Ολυμπιακού στα δύο ημίχρονα;

«Νομίζω πως στο πρώτο ημίχρονο, η ομάδα έπαιξε πολύ καλά. Είχε καλή νοοτροπία και δημιουργήσαμε πολλά προβλήματα στην Παρί. Όμως, στο Champions League σημαντικό ρόλο παίζουν οι λεπτομέρειες και δυστυχώς στο δεύτερο ημίχρονο, τρία τέρματα από στημένες φάσεις άλλαξαν τον αγώνα. Το σκορ είναι βαρύ για την προσπάθεια που έκαναν τα παιδιά. Η Παρί είναι το φαβορί του ομίλου, το ξέρουμε. Πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πετύχουμε τον στόχο της πρόκρισης. Αν συνεχίσουμε με την ίδια νοοτροπία θα είναι πολύ θετικό για το μέλλον και με τη βοήθεια αυτών των απίστευτων οπαδών. Ήταν φανταστικοί σήμερα».

Η Μπενφίκα νίκησε την Άντερλεχτ και ο Ολυμπιακός πάει στο Βέλγιο. Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα. Μπορεί να πάρει τη νίκη αν παίξει με τον ίδιο τρόπο;

«Πρέπει να μάθουμε από το σημερινό ματς. Να κρατήσουμε τα θετικά και να διορθώσουμε τα αρνητικά. Έχουμε νέα ομάδα, με νέους ποδοσφαιριστές και όπως είπα στο Champions League όλα έχουν να κάνουν με τις λεπτομέρειες. Πρέπει να αναλύσουμε όλα τα λάθη που κάναμε, αλλά σίγουρα υπάρχει ελπίδα και αισιοδοξία. Η Παρί την προηγούμενη σεζόν έφτασε μέχρι τα προημιτελικά κόντρα στην Μπαρτσελόνα και στο πρώτο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλύτερος από την Παρί. Πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι».

Ποια είναι τα θετικά στοιχεία που πρέπει να κρατήσει ο Ολυμπιακός;

«Σίγουρα ο τρόπος που αγωνίστηκε, που παρουσιάστηκε στον αγωνιστικό χώρο και να μάθουμε να προστατεύουμε την περιοχή μας. Σήμερα, η Παρί ήταν επικίνδυνη μόνο από τα στημένα και σε αυτό το επίπεδο, μπορούν να αλλάξουν έναν αγώνα. Αυτά πρέπει να δούμε. Ο Σάμαρης έκανε εκπληκτικό παιχνίδι, είναι νέος, μαθαίνει και δεν μπορούμε να τον κατηγορήσουμε. Πρέπει να είμαστε δίπλα του. Είναι πολύ ταλαντούχος και καλός παίκτης».

Θεωρείτε πως με την έλευση των Εντινγκά και Γιαταμπαρέ θα βελτιωθεί η ομάδα;

«Σίγουρα. Τα νέα παιδιά μόλις έφτασαν. Πρέπει να μάθουν την ομάδα, τους παίκτες, όλους. Έχουμε νέα ομάδα, αλλά θα είναι καλό για το μέλλον, αν καταφέρουμε να κρατήσουμε την ομάδα και να την δουλέψουμε. Νομίζω ότι ο Ολυμπιακός έχει καλό μέλλον. Φέτος δεν είχαμε πολύ χρόνο, αλλά με την υποστήριξη των οπαδών μας, ο σύλλογος θα σταθεροποιηθεί σε υψηλό επίπεδο».