Μπαρτσελόνα – Μπάγερν 0-3

Η Μπάγερν θα είναι η αντίπαλος της Ντόρτμουντ στον τελικό του Champions League, καθώς νίκησε και στο “Καμπ Νόου” την Μπαρτσελόνα, αυτήν την φορά με 3-0. Με συνολικό σκορ 7-0 οι Βαυαροί προκρίθηκαν στον 10ο τελικό της ιστορίας τους και πάνε στον 4ο “εμφύλιο” τελικό του CL

robben

Η Μπάγερν νίκησε την Μπαρτσελόνα και στο “Καμπ Νόου”, αυτήν την φορά με 3-0, έτσι με συνολικό σκορ 7-0 προκρίθηκε στον τελικό του Champions League, όπου θα αντιμετωπίσει την Ντόρτμουντ στις 25 Μαΐου στο “Γουέμπλεϊ”.

Οι Καταλανοί δεν έδειξαν σε κανένα σημείο ότι μπορούν να προβληματίσουν τους Βαυαρούς, με τον Λιονέλ Μέσι να μην αγωνίζεται καθόλου.

 

 

Στο 12ο λεπτό ο Άριεν Ρόμπεν έφυγε από δεξιά στην αντεπίθεση, όμως τον πρόλαβε ο Ζεράρ Πικέ, ο οποίος στο 19 έσωσε ξανά την ομάδα του, σταματώντας τον Φίλιπ Λαμ πριν σουτάρει, έπειτα από εξαιρετική ομαδική προσπάθεια των Βαυαρών.

Για πρώτη φορά η Μπαρτσελόνα έγινε απειλητική στο 24ο λεπτό, με τον Πέδρο να να κάνει μακρινό σουτ και τον Μάνουερ Νόιερ να αποκρούει σε κόρνερ, ενώ στο 27′ το κοντινό σουτ του Τσάβι πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Ο Γερμανός πορτιέρο στο 40′ δεν δυσκολεύτηκε να μπλοκάρει το μακρινό σουτ του Αντριάνο, όπως και τη σέντρα σουτ του Ντάνι Άλβες ένα λεπτό αργότερα.

 

Το δεύτερο ημίχρονο

Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου τελείωσαν όλα περί της πρόκρισης, καθώς ο Άριεν Ρόμπεν άνοιξε το σκορ στο 49′.

Έπειτα από την εξαιρετική μπαλιά του Αλάμπα ο Ολλανδός με την κλασική του κίνηση από δεξιά “άδειασε” τον Αντριάνο και με διαγώνιο αριστερό σουτ νίκησε τον Βίκτορ Βαλντές για το 0-1.

Στο 55′ από την σέντρα του Φρανκ Ριμπερί ο Ρόμπεν έκανε το πλασέ στην κίνηση, αλλά ήταν κακό, έτσι ο Μάριο Μάντζουκιτς παραπονέθηκε που δεν άφησε την μπάλα για αυτόν που περίμενε πίσω του.

Το σουτ του Πέδρο έξω από την περιοχή ξανά μπλόκαρε ο Νόιερ, ενώ στο 72′ ο Ζεράρ Πικέ πέτυχε αυτογκόλ, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 0-2 από την σέντρα του Ριμπερί, προ του Μάντζουκιτς.

 

Η Μπαρτσελόνα είχε δοκάρι στο 74′ με την κεφαλιά του Νταβίντ Βίγια, ενώ στην απέναντι εστία δεν αστόχησε με κεφαλιά ο Τόμας Μίλερ, ο οποίος στο δεύτερο δοκάρι έκανε το 0-3 από νέα σέντρα του Ριμπερί από αριστερά.

 

Διαβάστε Περισσότερα : Sport24.gr