Μίτσελ: “Συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό”

 anaxvrisi

“Ερυθρόλευκο” χρώμα πήρε το αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” το πρωί της Τρίτης καθώς συγκεντρώθηκε η αποστολή του Ολυμπιακού για να αναχωρήσει στις 10:00 για την Λισαβόνα. Εκεί οι νταμπλούχοι Ελλάδας θα τεθούν το αύριο το βράδυ αντιμέτωποι με την Μπενφίκα για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Κατά την παρουσία των “ερυθρολεύκων” στο αεροδρόμιο, δηλώσεις έκανε ο Ισπανός τεχνικός. “Πάμε για το αυτονόητο, για ένα καλό αποτέλεσμα. Και για να το πετύχουμε, πρέπει να μπούμε στο “Ντα Λουζ” συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό”, τόνισε ο Μίτσελ.

Όσον αφορά τους παίκτες, τα φώτα έπεσαν πάλι στον Κώστα Μήτρογλου. Είναι χαρακτηριστική ατάκα που του είπε ο υπάλληλος κατά τη διάρκεια του check-in. Την ώρα που έφτασε η στιγμή να περάσει ο “πιστολέρο”, του θύμισε ότι από το ίδιο σημείο έκανε check-in πριν πετάξει για Βρυξέλλες. “Να γυρίσεις και πάλι με τρία γκολ”, του είπε και ο Μήτρογλου χαμογέλασε με νόημα.

Να σημειωθεί ότι ο επιθετικός του Ολυμπιακού είχε ένα μικρό ατύχημα στην τελευταία προπόνηση της ομάδας. Συγκεκριμένα χτύπησε στο δοκάρι, γι’ αυτό και εμφανίστηκε στο αεροδρόμιο με τσιρότο κάτω από το αριστερό μάτι.

Πηγή:sport24.gr

 mitroglou (4)