Κουπέ: «Ο Ολυμπιακός τρόμαξε την Παρί»

osfppari

Το εγκώμιο του Ολυμπιακού έπλεξε σε δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό, «RMC» ο άλλοτε διεθνής πορτιέρο, Γκρεγκορί Κουπέ τονίζοντας πως «η Παρί τρόμαξε στην Αθήνα».

«Οι Παριζιάνοι φοβήθηκαν στον Πειραιά», ήταν η αρχική ατάκα του Κουπέ, ο οποίος εν συνεχεία ισχυρίστηκε πως το 4-1 του Καραϊσκάκη υπέρ της Παρί δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του παιχνιδιού.

«Οι παίκτες του Ολυμπιακού ήταν στη θέση τους σε επίπεδο τακτικής, ήταν πολύ επιθετικοί και τρόμαξαν την Παρί», συμπλήρωσε ο άλλοτε πορτιέρο της Εθνικής Γαλλίας.

«Νομίζω ότι η Παρί αιφνιδιάστηκε από την απόδοση του Ολυμπιακού», υπογράμμισε ο Κουπέ και σημείωσε: «Το τελικό αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει πραγματικά το παιχνίδι, απλά στο δεύτερο ημίχρονο πήγε καλά το σχέδιο της ομάδας, από τη στιγμή, μάλιστα που σε πέντε κόρνερ, κατάφερε στα τρία να σκοράρει».

Πηγή:sentragoal.gr

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ : Η νίκη του ΘΡΥΛΟΥ με χάντικαπ 1 γκολ έχει απόδοση 2.00, ενώ το OVER/UNDER παίζεται στο 1,75 – 1,95 αντίστοιχα ! ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ MYBET ME  ΜΠΟΝΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 100 ΕΥΡΩ ! ΔΕΣ ΕΔΩ