«Κοσμοσυρροή» για Παρί!

karaisk

Το αδιαχώρητο επικρατεί στα εκδοτήρια του «Γ.Καραϊσκάκης», με τον κόσμο να συρρέει για τα εισιτήρια με την Παρί!

Τα δείγματα έδειχναν από την αρχή την τάση!

Ήδη από την πρώτη στιγμή διάθεσης των εισιτηρίων για τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Παρί Σεν Ζερμέν μέσω ίντερνετ, ο κόσμος είχε σπεύσει να προμηθευτεί τα «μαγικά χαρτάκια» για την πρώτη φετινή σπουδαία αναμέτρηση των νταμπλούχων Ελλάδας στο Champions League.

Η ζήτηση των εισιτηρίων ήταν αυξημένη και ήδη από την πρώτη κιόλας μέρα της πώλησής τους είχαν «εξαφανιστεί» 12.000!

Από τη Δευτέρα το πρωί (10:00), οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια και από τα εκδοτήρια του «Γ. Καραϊσκάκης» και ήδη από πολύ πρωί επικρατεί το αδιαχώρητο!

Οι «φίλοι» της ομάδας έχουν ήδη πάρει τη θέση τους στις ουρές έξω από τα εκδοτήρια και τα εναπομείναντα εισιτήρια αναμένεται να κάνουν σύντομα… φτερά, με το sold out να μην αργεί.

Όλοι οι οπαδοί της ομάδας επιθυμούν να πάρουν τη θέση τους στο γήπεδο του Φαλήρου και να «σπρώξουν» τους παίκτες σε ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στους Πρωταθλητές Γαλλίας το βράδυ της Τρίτης (17/9, 21:45).

Υπενθυμίζουμε ότι οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 25 €, 35 €, 45 €, 50 €, 55 €, 65€, 75€ & 175 € (VIP) και τα εισιτήρια θα διατίθενται στα εκδοτήρια έξω από τη Θύρα 25, μέχρι την εξάντλησή τους.

Πηγή:woop.gr