Κοκκινίζει το Παρίσι !

chl

H ΠΑΕ Ολυμπιακός, για την 5η Αγωνιστική του UEFA Champions League και την αναμέτρηση της ομάδας μας με την Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία θα διεξαχθεί στο “Parc des Princes” την Τετάρτη 27/11/2013 και ώρα 21:45, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Τα Voucher του αγώνα θα διατίθενται από τα γραφεία Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ Ολυμπιακός τα οποία βρίσκονται στο γήπεδο “Γ. Καραϊσκάκης” (είσοδος VIP) για τους κατόχους εισιτηρίων Διαρκείας, την Δευτέρα 18/11 και Τρίτη 19/11 από τις 10:00 έως 17:00. Την Τέταρτη 20/11 θα μπορούν να προμηθευτούν από τα εναπομείναντα εισιτήρια και με σειρά προτεραιότητας οι υπόλοιποι φίλαθλοι μας.

Κάθε φίλαθλος για να προμηθευτεί Voucher θα πρέπει να επιδείξει το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας ή το Διαβατήριο, με το οποίο θα ταξιδέψει και με την υποχρεωτική επίδειξη τους (Voucher και ΑΔΤ ή Διαβατήριο) θα ανταλλάξει με τα εισιτήρια του αγώνα.

Η ανωτέρω ανταλλαγή θα γίνει την ημέρα του αγώνα, έξω από το γήπεδο “Parc des Princes” από τις 17:30 έως τις 21:15 (τοπική ώρα).

Όσοι φίλαθλοι έρθουν μεμονωμένα στο γήπεδο θα πρέπει να ακολουθήσουν τις παρακάτω οδηγίες της Γαλλικής Αστυνομίας:

• Το σημείο συνάντησης είναι η στάση Porte de St Cloud της Γραμμής ΜΕΤΡΟ 9 από τις 17:00 και μετά.
• Με τις οδηγίες της Γαλλικής Αστυνομίας θα οδηγηθούν έξω από το γήπεδο “Parc des Princes” όπου θα γίνει η ταυτοποίηση των προσωπικών στοιχείων με τα Voucher και η ανταλλαγή τους με εισιτήρια
• Προσοχή εάν δεν γίνει η παραπάνω ταυτοποίηση (τα στοιχεία του Voucher δεν είναι ίδια με τα στοιχεία της Ταυτότητας η Διαβατηρίου) δεν θα είναι δυνατή η ανταλλαγή.

Η τιμή των εισιτηρίων είναι 40€.