Η αποστολή για την Μπενφίκα!

1185701_722710264410659_885226751_n

Με τον Χοσέ Χολέβα και τον Πάουλο Μασάντο στην αποστολή του θα ταξιδέψει ο Ολυμπιακός για τη Λισαβόνα, όπου σε δύο ημέρες θα αντιμετωπίσει τηνΜπενφίκα. Η ομάδα μας ολοκλήρωσε το πρωί της Δευτέρας την εν Ελλάδι προετοιμασία της για το ματς της Τετάρτης, ενώ αύριο Τρίτη θα κάνει και την τελευταία της προπόνηση, επί πορτογαλικού εδάφους αυτή τη φορά.

Το βάρος, σήμερα Δευτέρα, έπεσε στην τακτική, ενώ δουλεύτηκαν πολύ και οι στημένες φάσεις (κόρνερ και φάουλ) με την αμυντική και την επιθετική λειτουργία να περνούν σε πρώτο πλάνο. Θεραπεία συνέχισε ο Γκαετάν Μπονγκ, ενώ κανονικά γυμνάστηκε και ο Μιγκέλ Τόρες. Αμέσως μετά το τέλος της εκγύμνασης, ο κ. Μίτσελγνωστοποίησε και τυπικά τα ονόματα των 21 ποδοσφαιριστών που θα ταξιδέψουν στην Πορτογαλία.

Αναλυτικά: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Χουτεσιώτης, Κάμπελ, Ντομίνγκεζ, Φουστέρ, Χολέβας, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μετζανί, Μήτρογλου, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλο, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Σιόβας, Βάις, Γιαταμπαρέ. Η αποστολή ταξιδεύει το πρωί της Τρίτης από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», με προορισμό τη Λισαβόνα.

Το πρόγραμμα το απόγευμα της Τρίτης διαμορφώνεται ως εξής:

18:30 (τοπική ώρα): Συνέντευξη Τύπου του προπονητή κ. Μίτσελ και ενός ποδοσφαιριστή, στο γήπεδο της Μπενφίκα.

19:00 (τοπική ώρα): Προπόνηση του Ολυμπιακού στο γήπεδο της Μπενφίκα.