Ζαρντίμ: “Ποιοτική ομάδα η Μπενφίκα”

jardim

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ μίλησε για την προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ, Μπενφίκα, την οποία και χαρακτήρισε επικίνδυνη ομάδα.

Νομίζω πως θα είναι ένα ισορροπημένο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός έχει τις δυνατότητες να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα και να γίνει φαβορί για τη 2η θέση.

Η Μπενφίκα έχει ορισμένα προβλήματα τώρα, δεν είναι στην καλύτερή της στιγμή. Παραμένει όμως μια δυνατή ομάδα, με ποιότητα και καλούς παίκτες, που μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε“, δήλωσε αρχικά ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού στην Real News.

Για το ποιους παίκτες πρέπει να προσέξει ο Ολυμπιακός, δήλωσε: Δεν είναι μόνο ο Καρντόσο. Υπάρχουν αρκετοί παίκτες που χρειάζεται να προσέξει ο Ολυμπιακός. Η Μπενφίκα έχει πολλούς καλούς παίκτες που χρειάζεται προσοχή.

Επιθετικά είναι πάρα πολύ επικίνδυνη. Αμυντικά μπορεί να πει κανείς ότι έχει αρκετά αδύνατα σημεία και εκεί, ίσως, θα πρέπει να χτυπήσει ο Ολυμπιακός“.

Για τον Ολυμπιακό της φετινής σεζόν, είπε: “Είδα το ματς με την Παρί Σεν-Ζερμέν. Ομολογώ ότι με εξέπληξε ευχάριστα ο Ολυμπιακός του πρώτου ημιχρόνου. Ήταν καταπληκτικός. Έπαιξε εξαιρετικό ποδόσφαιρο και τον αδίκησε το αποτέλεσμα“.

Για τον Κώστα Μήτρογλου, είπε: Είναι παίκτης κορυφαίας κλάσης ο Μήτρογλου και δεν με εκπλήσσουν τα χατ-τρικ του. Δεν το μαθαίνω φέτος αυτό. Το ξέρω από πέρυσι που συνεργάστηκα μαζί του. Νομίζω πως πλέον είναι πιο ώριμος, είναι στην καλύτερη στιγμή του. Ίσως να τον βοηθάει και το ότι αυτή τη στιγμή είναι ο μοναδικός “καθαρός” φουνταριστός του Ολυμπιακού“.