“Επικίνδυνος ο Σαβιόλα”

70b74974bc7df553658f96482920fb69_M

Ο πιο επικίνδυνος παίκτης του Θρύλου για τους Βέλγους είναι ο Χαβιέρ Σαβιόλα. Αυτόν προσδιόρισε ως τη βασικότερη απειλή για την άμυνα της Άντερλεχτ ο Σάσα Κλιεστάν.

Ο Αμερικανός μέσος των πρωταθλητών Βελγίου συμπλήρωσε ότι η ομάδα του πρέπει να παίξει πιο γρήγορα από τον Ολυμπιακό για να έχει ελπίδες για να νικήσει. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Πώς είδες τη συνεργασία σου με τον Τίλεμανς;

Είναι σημαντικό να παίζουμε μαζί. Αυτό που με εντυπωσίασε την Κυριακή είναι ότι παρότι δεν είχαμε καλό πρόσωπο στο πρώτο ημίχρονο και το είδαν οι αντίπαλοί του, παρά την ηλικία του αντέδρασε καλά, έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και έδειξε τον χαρακτήρα του.

Πόσο διαφορετικός είναι ο τωρινός Ολυμπιακός με τον Ολυμπιακό που αντιμετωπίσατε τον Αύγουστο;

Φυσικά βγάλαμε κάποια συμπεράσματα τον Αύγουστο, αλλά δεν πρέπει να είμαστε απόλυτοι, μιας και δεν παίζαμε τότε για κάποιο έπαθλο. Ο Ολυμπιακός είναι καλή ομάδα, σε καλή κατάσταση, οι αμυντικοί έκαναν καλή δουλειά. Όμως εμείς παίξαμε αργά και αν θέλουμε να πάρουμε τη νίκη, θα πρέπει να παίξουμε πιο γρήγορα.

Είσαι από τους πιο έμπειρους και ο προπονητής σου προφανώς περιμένει περισσότερα από εσένα. Το αισθάνεσαι αυτό;

Πρέπει να κάνω περισσότερα. Δεν δείξαμε γενικότερα πολλά στο γήπεδο ως ομάδα. Μπορεί να λέμε διάφορα στα αποδυτήρια, αλλά σημασία έχει το τι κάνουμε μέσα στο γήπεδο.

Ο Σαβιόλα είχε έρθει πέρσι εδώ με την Μάλαγα. Τι θυμάσαι από αυτόν τον «κοντό τύπο»;

Τον είδα και τον Αύγουστο. Είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος παίκτης, του αρέσει να παίρνει την μπάλα και πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί με αυτόν.