Βάις: «Υπέροχος ο κόσμος ακόμα και στο 1-4»

weiss(1)

Στη συμπαράσταση του κόσμου του Ολυμπιακού ακόμα και μετά το 4-1 στάθηκε στις δηλώσεις του στο Καραϊσκάκη ο σκόρερ του «ερυθρόλευκου» τέρματος, Βλαντιμίρ Βάις.

Ο Σλοβάκος άσος, όμως, δεν έμεινε μόνο σ’ αυτά. Αναφέρθηκε και στο σκορ που θα μπορούσε να ήταν διαφορετικό ειδικά στο πρώτο 45λεπτο, ενώ δήλωσε αδυναμία στο να πει πως θα είναι η ομάδα του στο επόμενο ματς.

«Οι οπαδοί μας ήταν υπέροχοι σε όλη τη διάρκεια και μέχρι το τέλος του παιχνιδιού. Ακόμη και μετά από μια ήττα με σκορ 4-1 ήταν στο πλευρό μας, μόνο όταν δεχτήκαμε το πρώτο γκολ σώπασαν για λίγο, αυτό μας κάνει να ελπίζουμε πως θα είναι δίπλα μας σε όλα τα παιχνίδια», υπογράμμισε ο Βάις και κατέληξε: «Κάθε ματς είναι διαφορετικό. Δεν ξέρω πώς θα παίξουμε στο επόμενο παιχνίδι. Σήμερα παίξαμε με ένα συγκεκριμένο σύστημα. Θα μπορούσαμε να είμαστε εμείς μπροστά με 3-1 στο ημίχρονο»

ΦΟΥΣΤΕΡ

«Εχουμε δρόμο μπροστά μας»

Ολοι οι παίκτες του Ολυμπιακού στάθηκαν στις στημένες φάσεις.

Ο Νταβίδ Φουστέρ χαρακτήρισε το β’ ημίχρονο «καταστροφικό. Κάναμε λάθη που πρέπει να διορθώσουμε, κυρίως στις στημένες φάσεις. Στο α’ μέρος ήμασταν πολύ καλοί και άδικα βρεθήκαμε πίσω στο σκορ».

Ξεκίνημα με το αριστερό, λοιπόν. «Είναι σημαντικό να ξεκινάς με θετικό αποτέλεσμα. Η ήττα σου ρίχνει το ηθικό. Εχουμε δρόμο, όμως, ακόμη μπροστά μας και θεωρώ ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι σημαντικό στην διοργάνωση» κατέληξε.

ΠΑΟΥΛΟ ΜΑΣΑΝΤΟ

Τα αίτια της ήττας και η επόμενη μέρα

Τους λόγους της καθίζησης στο δεύτερο ημίχρονο εξήγησε ο Πάουλο Μασάντο, ενώ έδωσε και το σύνθημα της επόμενης μέρας.

«Είναι πολύ ποιοτικός αντίπαλος η Παρί. Εμείς κάναμε ένα εκπληκτικό πρώτο ημίχρονο. Σε αυτό το διάστημα φάνηκε ότι δεν υπήρχε μεγάλη διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων. Στο δεύτερο μέρος μας έλειψε η ενέργεια και η αυτοσυγκέντρωση», είπε ο Πορτογάλος άσος και κατέληξε: «Η Παρί διαθέτει μεγάλους παίκτες οι οποίοι εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες τους. Ο κόσμος πάντως έδειξε με το χειροκρότημά του πως αναγνώρισε ότι παίξαμε καλά. Τώρα πάμε να νικήσουμε στο Βέλγιο».

Πηγή:sentragoal.gr