Αναχωρεί με στόχο το «διπλό» ο Ολυμπιακός

aerodromio

Για τη Λισσαβόνα αναχωρεί το πρωί της Τρίτης η αποστολή του Ολυμπιακού, με μοναδικό στόχο τη νίκη, που θα του δώσει το δικαίωμα να έχει τον πρώτο λόγο για την κατάληψη της δεύτερης θέσης στον τρίτο όμιλο. Οι «ερυθρόλευκοι» θα αναχωρήσουν από το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» στις 10:00 για την Πορτογαλία, όπου την Τετάρτη θα αντιμετωπίσουν στο «Ντα Λουζ» τη Μπενφίκα.

Ο Μίτσελ φέρεται να έχει καταλήξει στην ενδεκάδα που θα παρατάξει στο ματς με τους «αετούς» της Λισσαβόνας, αν και δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο κάποιας έκπληξης. Παράλληλα, ο Ισπανός τεχνικός ζήτησε από τους παίκτες του να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, καθώς τα λάθη δε συγχωρούνται.

Ο έμπειρος τεχνικός προτίθεται να παρατάξει την ομάδα του με τον Ρομπέρτο κάτω από τα δοκάρια και τους Μανωλά και Σιόβα στο κέντρο της άμυνας. Οι Χολέμπας και Μανιάτης θα είναι οι δυο μπακ, με τους Σάμαρη και Εντιγκά να αποτελούν το δίδυμο των αμυντικών μέσων. Οι Βάις και Φουστέρ θα κινηθούν στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής, με τον Σαβιόλα να συμπληρώνει την τριάδα, πίσω από τον Μήτρογλου, ο οποίος θα είναι η επιθετική αιχμή των νταμπλούχων Ελλάδος.

Πηγή:novasports.gr