Ντομίνγκεζ: «Υποχρέωσή μας η νίκη»

ÍÔÏÌÉÍÃÊÅÆ  ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÐÁÑÉ ÓÅÍ ÆÅÑÌÅÍ (ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ 2013-2014) DOMINGUEZ OLYMPIAKOS - PARIS SAINT GERMAIN (CHAMPIONS LEAGUE 2013-2014)

Μόνο η νίκη κάνει σαν αποτέλεσμα στον Ολυμπιακό σύμφωνα με τον Αλεχάντρο Ντομίνγκεζ. Ο άσος των «ερυθρόλευκων» που μίλησε κατά την αναχώρηση της αποστολής για τις Βρυξέλλες εκεί που αύριο οι Πειραιώτες θα αντιμετωπίσουν την Αντερλεχτ, μίλησε ακόμα για το τι θα πρέπει να προσέξει η ομάδα του.

«Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι, ίσως γιατί δεν καταφέραμε στο πρώτο ματς στην έδρα μας να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Έχουμε την υποχρέωση να κερδίσουμε και πάρουμε τους τρεις βαθμούς καθώς είναι σημαντικό για μας και το μέλλον μας στη διοργάνωση» είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλο το παιχνίδι και πρέπει να έχουμε την ένταση στο πρώτο ματς στο πρώτο ημίχρονο συγκέντρωση και ιδίαιτερα στις στημένες που μας στοίχησε την ήττα στο πρώτο ματς και μερικές φορές αυτά τα λάθη στοιχίζουν αρκετά».

Για την Αντερλεχτ τέλος, τόνισε: «Είναι μια διοργάνωση ιδιαίτερη και διαφορετική. Όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουν διαφορετικό κίνητρο όταν παίζουν στη διοργάνωση αλλά το σημαντικό είναι πώς θα είμαστε εμείς. Δεν έχει σημασία σε ποια κατάσταση είναι κάθε ομάδα στο πρωτάθλημά της και σημασία είναι πως θα παρουσιαστούμε εμείς».

Πηγή:sentragoal.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0