Αποκάλυψη: Τι ομάδα ήταν ο Καλογερόπουλος ???

Την ώρα που γίνεται πολλή κουβέντα για τη διαιτησία του ντέρμπι, εμείς γράφουμε για τη συλλογική προτίμηση του ρέφερι Χάρη Καλογερόπουλου! Τουλάχιστον κατά το παρελθόν…

1162162

Μεγάλη συζήτηση έχει ξεσπάσει από χθες για τα σφυρίγματα του Χαράλαμπου Καλογερόπουλου στο χθεσινό ντέρμπι. Ο ρέφερι του Συνδέσμου Αθηνών, αστυνομικός στο επάγγελμα, προκάλεσε με τη διαιτησία του έντονα παράπονα στον Παναθηναϊκό που μίλησε μετά το ματς για “κλοπή” δια στόματος Γιάννη Αλαφούζου.


Όπως το συνηθίζουμε, δεν θα πάρουμε θέση για τις αποφάσεις του διαιτητή, αλλά θα αποκαλύψουμε κάποια πράγματα για το παρελθόν του Καλογερόπουλου. Γυρίζουμε το χρόνο αρκετά χρόνια πίσω όταν ο συγκεκριμένος ρέφερι έπαιζε ποδόσφαιρο! Το ξέρατε;

Ο Καλογερόπουλος αγωνιζόταν στον Εθνικό Ελληνορώσων, ήθελε να ακολουθήσει καριέρα ποδοσφαιριστή αλλά ένας σοβαρός τραυματισμός στους χιαστούς τον ανάγκασε να σταματήσει την μπάλα και να ασχοληθεί με τη διαιτησία.

Όσοι, λοιπόν, τον γνώριζαν από παλιά που έπαιζε ποδόσφαιρο τον ήξεραν σαν φιλο-Παναθηναϊκό. Χωρίς, βέβαια, αυτό να σημαίνει ότι υποστηρίζει και τώρα, μετά από τόσα χρόνια, τη συγκεκριμένη ομάδα.

Ο Καλογερόπουλος είναι πλέον ένας επαγγελματίας διαιτητής, με πολλές φιλοδοξίες, που προορίζεται για διεθνής στη θέση του Τάσου Κάκου. Αν και στο πρώτο ντέρμπι αιωνίων προκάλεσε -δίκαια ή άδικα θα το κρίνετε εσείς- πολλά παράπονα από το στρατόπεδο του Τριφυλλιού.

Πηγή: sportdog.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0