Αμπιντάλ o «Δάσκαλος»

Όλες οι ομάδες οι οποίες κάνουν πρωταθλητισμό κάθε χρόνο και επιζητούν την ευρωπαϊκή διάκριση, αποκτούν μεγάλα ονόματα του ποδοσφαιρικού στερεώματος, ούτως ώστε να βασιστούν σ’ αυτούς και να καταφέρουν να επιτύχουν τους στόχους τους.

1126955Σε αυτά τα πρότυπα κινείται και ο Θρύλος, με τον Ερίκ Αμπιντάλ να είναι μια απόδειξη των υψηλών στόχων που έχει η ομάδα.

Ο Γάλλος σούπερ σταρ έδωσε ρεσιτάλ στη χθεσινή απογευματινή προπόνηση του Ολυμπιακού στο Ζέεφελντ, αφού δίχως υπερβολές, δίδαξε πως παίζεται η θέση του στόπερ.

Ο 34χρονος ποδοσφαιριστής των «ερυθρόλευκων», εμπνέει τεράστια σιγουριά στους συμπαίκτες του. Δεν τον ντριπλάρεις με τίποτα, έχει πολύ καλή αίσθηση του χώρου, ενώ τροφοδοτεί με εξαιρετικές πάσες τους μέσους του Θρύλου, τόσο με κάθετες, όσο και με διαγώνιες σίγουρες πάσες.

Το πιο σημαντικό πάντως είναι, πως ο Αμπιντάλ δεν θα βοηθήσει μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι τον Ολυμπιακό, αλλά θα μάθει και τα νεαρά παιδιά πως παίζονται σωστά οι θέσεις της άμυνας.

Προσδίδει άλλο κύρος ο Γάλλος στον Θρύλο και μόνο καλά στοιχεία μπορεί να προσφέρει.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, είναι το γεγονός πως ύστερα από την προπόνηση πήρε από κοντά τον Πραξιτέλη Βούρο και του μίλησε τετ-α-τετ, ώστε να του πει πως θα πρέπει να αγωνίζεται.

Αν μη τι άλλο, αποτελεί κεφάλαιο και μεγάλη επένδυση για τον Θρύλο ο Αμπιντάλ.

πηγή: gavros.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0