Άλλη μια φιέστα ιστορίας για τον ΘΡΥΛΟ!

Σήμερα στο Καραϊσκάκη στο ματς-φιέστα με την Καλλονή ο Ολυμπιακός θα γιορτάσει ακόμα μια κατάκτηση τίτλου, κλείνοντας έτσι μια άκρως επιτυχημένη χρονιά, έχοντας σπάσει κάθε ρεκόρ που βρέθηκε στο δρόμο του.

ÓÏÕÐÅÑËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÊÁËËÏÍÇ / SUPERLEAGUE / OLYMPIAKOS - KALONI / ÖÉÅÓÔÁ ÐÑÙÔÁÈËÇÌÁÔÏÓ

Ακόμα μια χρονιά βρίσκει τον Ολυμπιακό Πρωταθλητή Ελλάδας κλειδώνοντας από σήμερα και τυπικά το 43ο πρωτάθλημα στην ιστορία του. Μια χρονιά στην οποία ο Ολυμπιακός έδειξε ότι αξίζει να βρίσκεται για μια ακόμα φορά στην κορυφαία θέση του Ελληνικού πρωταθλήματος και στις ανταγωνιστικές ομάδες της Ευρώπης, σπάζοντας το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, δείχνοντας έτσι τον δρόμο για μια ακόμη καλύτερη νέα χρονιά!

Ο Μάρκο Σίλβα ήταν ο αρχιτέκτονας της φετινής εικόνας και πορείας του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη παίζοντας παιχνίδι τακτικής, δουλεύοντας πολύ με την ψυχολογία της ομάδας αλλά και με την καλή δυνατή διαχείριση του ρόστερ που είχε κατάφερε να παίρνει από τον κάθε παίχτη το 100%. Ο ίδιος δείχνει αποφασισμένος να παραμείνει στον πάγκο των ερυθρόλευκων και εμείς περιμένουμε να γιορτάσουμε μαζί του πολλούς τίτλους ακόμη.

Τα καλύτερα έρχονται..

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0