Ακόμη και αυτό δεν είναι αρκετό…

Τεράστια είναι η προσπάθεια που γίνεται να πιάσει ο ΠΑΟΚ τον Ολυμπιακό, στην κορυφή. Αυτό το «με κάθε τρόπο» που λέμε… Πήραμε μια γεύση, μόνο, χθες στην Τούμπα. Όποιος νομίζει ότι «σώθηκαν» οι… λαγοί από το καπέλο, θα έχει πολλές… εκπλήξεις, στο μέλλον. Στο άμεσο μέλλον. Σε αυτά τα πράγματα, είναι καλύτερα να είσαι προετοιμασμένος. Παρά να θεωρείς ότι εξαντλήθηκαν όλα τα «κόλπα».

Γίνεται, όμως, σαφές πως, στην πραγματικότητα, ούτε και έτσι μπορεί ο ΠΑΟΚ, να φτάσει τον Ολυμπιακό. Όσες καθυστερήσεις και αν προστεθούν, στις καθυστερήσεις. Όσα πέναλτι και αν δοθούν υπέρ του ΠΑΟΚ, στις καθυστερήσεις των καθυστερήσεων αυτών. Όσες φορές και αν το VAR… χάσει φάσεις, σε παιχνίδι του Ολυμπιακού, όσες φάσεις και αν χρειαστεί να γυρίσει πίσω, για να ακυρώσει γκολ… Δεν αρκεί.

Είναι τέτοια η διαφορά ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τους υπολοίπους… Είναι τόσο μεγάλη, η διαφορά. Αρκεί ο Πέδρο Μαρτίνς και οι παίκτες του να το αντιληφθούν αυτό στην πλήρη έκτασή του και να συνεχίσουν να νικούν. Όπως μπορούν να κάνουν. Και όχι μόνο τους αντιπάλους, αλλά και την οποιαδήποτε «εξυγιαντική» διαιτησία βρουν στον δρόμο τους. Αυτή είναι η μόνη οδός. Και ας αφήσουν τους άλλους να ανακαλύπτουν, κάθε αγωνιστική, κάτι νέο για να… τους βάλουν «στοπ».

Πηγή Gavros.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0