Αφελάι: “Δεν έχω δει ποτέ τόσο συναισθηματικό τον Μαρινάκη”

Ο Ιμπραΐμ Αφελάι αναφέρθηκε στα όσα έχει βιώσει σε αυτούς τους πρώτους μήνες στην Ελλάδα, μίλησε για τα γεγονότα της Λεωφόρου, αλλά και για τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη.

ImageHandler

Ο Ολλανδός διεθνής ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Ιμπραίμ Αφελάι, ο οποίος κλήθηκε από την Εθνική του ομάδα για το παιχνίδι με την Τουρκία για τα προκριματικά του EURO 2016, μιλησε σε Μέσο της χώρας του για την εν Ελλάδι θητεία του.

Σχετικά με τα γεγονότα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ο εξτρέμ των Πειραιωτών σχολίασε αφοπλιστικά πως “…ένιωσα ότι πραγματικά πρέπει να τρέξω για τη ζωή μου” και συνέχισε: “Φοβήθηκα και ήθελα μόνο ένα πράγμα, να φύγω. Καταλαβαίνω ότι το ποδόσφαιρο είναι πάθος και ίσως σε μια χώρα να είναι εντονότερο από μια άλλη. Ναι, αλλά υπάρχουν και όρια”.

 

Για τον Βαγγέλη Μαρινάκη, με αφορμή και το πρόστιμο στους παίκτες, τόνισε: “Ήρθε μια φορά στα αποδυτήρια για να μας μιλήσει. Μας είπε ότι πρέπει να νικήσουμε γιατί αλλιώς θα πληρώσουμε πρόστιμο. Τόσο συναισθηματικό ποτέ δεν τον έχω δει όσο καιρό είμαι στον Ολυμπιακό”.

 

Για την Ελλάδα και τις εικόνες που έχει, είπε μεταξύ άλλων πως “…υπάρχουν άνθρωποι που ζουν κάτω από τέντες, στους δρόμους ή πίσω από φράχτες. Υπάρχουν σίγουρα και πιο ευχάριστες εικόνες. Τέτοιες καταστάσεις δεν τις ζούμε στην Ολλανδία, επειδή πάντα βοηθάμε όσους έχουν ανάγκη. Όλα αυτά με κάνουν να νιώθω ότι είμαι ευλογημένος από την ζωή που ζω”.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0