Φέισα: «Στον Ολυμπιακό έμαθα από πίεση…»

feisa

Λίγες μέρες μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του από τον Ολυμπιακό στην Μπενφίκα, ο Λιούμπομιρ Φέισα παραχώρησε συνέντευξη στην οποία αναφέρθηκε στη νέα του ομάδα αλλά και στην πίεση με την οποία έμαθε να ζει στον Πειραιά…

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Ξέρω ότι η Μπενφίκα είναι ένας μεγάλος σύλλογος, με φοβερό κόσμο και πολλούς τίτλους. Ξέρω ότι αυτό μπορεί να είναι ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα μου. Εγώ κέρδισα τίτλους με την Παρτιζάν και τον Ολυμπιακό και έτσι ελπίζω ότι θα συνεχίσω να παίρνω πρωταθλήματα και εδώ», είπε αρχικά στο επίσημο κανάλι της Μπενφίκα ο Σέρβος.

Ερωτηθείς για το παιχνίδι με την Ζιλ Βιθέντε που παρακολούθησε από κοντά στο «Ντα Λουζ» είπε: «Ήθελα να πηδήξω μέσα στο γήπεδο για να βοηθήσω. Πρόκειται για μία ομάδα με πολύ καλούς παίκτες. Την γνώριζα έτσι και αλλιώς γιατί είχα δει και πέρυσι αρκετά παιχνίδια της».

Ο Σέρβος ρωτήθηκε για την πίεση που υπάρχει στην Μπενφίκα και απάντησε: «Οι οπαδοί του Ολυμπιακού έχουν πολύ πάθος και έτσι έχω μάθει από αυτή την πίεση. Περιμένω και εδώ ότι θα υπάρχει τέτοια υποστήριξη από τους οπαδούς».

Τέλος, ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού ρωτήθηκε για τον τρόπο παιχνιδιού του αλλά και την «μάχη» που θεωρούν οι Πορτογάλοι ότι θα δώσει με τον Μάτιτς για μία θέση στην 11άδα και σχολίασε: «Δεν μ’ αρέσει να μιλάω για μένα. Προτιμώ να δείξω στο γήπεδο τι μπορώ να κάνω και να αφήσω τους οπαδούς να με χαρακτηρίσουν. Θα δίνω το 150% στο γήπεδο ενώ έξω από αυτό είμαι πιο ήρεμος. Δεν μου αρέσει να βγαίνω και προτιμώ να περνάω χρόνο με την οικογένειά μου. Όσο για τον Μάτιτς, μακάρι να μπορέσουμε να παίξουμε και οι δύο μαζί και να μην χρειαστεί να διαλέξει ο προπονητής έναν εκ των δύο».

Πηγή:sport-fm.gr