Σιόβας: Καμία Ομάδα Δεν Μας Φοβίζει!!!

Σε εκδήλωση της Vodafone, παραβρέθηκαν την Τετάρτη (9/10) εκτός των άλλων οι Σιόβας και Τοροσίδης. Διαβάστε τι είπαν για τα παιχνίδια με Σλοβακία και Λιχτενστάιν.

1

Ο Δημήτρης Σιόβας δήλωσε για τους αγώνες με τη Σλοβακία και το Λιχτενστάιν: Πάμε να κερδίσουμε και τα δύο ματς. Ευχόμαστε να κάνει μια γκέλα η Βοσνία ώστε να πάρουμε την απευθείας πρόκριση. Αν δε γίνει αυτό θα πάμε στα μπαράζ όπου και εκεί πιστεύουμε θα πάρουμε τη πρόκριση για το Μουντιάλ.

Σχετικά με τους πιθανούς αντιπάλους της Εθνικής στα μπαράζ: Καμία ομάδα δε μας φοβίζει, ακόμη και η Γαλλία. Εμείς κοιτάμε τη δική μας ομάδα και να παίξουμε όπως εμείς ξέρουμε. Ξέρουμε να παίρνουμε τα αποτελέσματα και με δύσκολες ομάδες και αυτό θα κοιτάξουμε να κάνουμε.

Ο Βασίλης Τοροσίδης δήλωσε: Το παιχνίδι με τη Σλοβακία είναι όπως τα προηγούμενα 8 παιχνίδια. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, είναι μια καλή ομάδα. Δεν έχει σχέση που κερδίσαμε στη Σλοβακία.

Αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς είναι να τα δώσουμε όλα και να κερδίσουμε, τίποτα παραπάνω. Υπάρχουν παίκτες στην Εθνική Σλοβακίας με ποιότητα αλλά πρέπει να προσέξουμε γενικά ως ομάδα όλους τους παίκτες για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα.

Για τον αγώνα της Εθνικής Βοσνίας είπε: Το να περιμένεις και ένα αρνητικό αποτέλεσμα από τη Βοσνία σίγουρα δεν είναι εύκολο αλλά εμείς αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να σκεφτόμαστε μόνο τους εαυτούς μας.

Για την ποιότητα της Εθνικής ομάδας: Η Εθνική έχει πάρει μέρος από 2004 και μετά, με εξαίρεση το Μουντιάλ του 2006, σε όλες τις διοργανώσεις, έχει μια κατάκτηση το 2004, έχει ανέβει επίπεδο, τα τελευταία χρόνια είναι στις 12 καλύτερες ομάδες του κόσμου. Αυτό που ελπίζουμε εμείς είναι να πάρουμε την πρόκριση και στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, είτε τώρα είτε τον Νοέμβριο.

 

Πηγή:sport24gr