Σάντος: «Άλλος Μήτρογλου τώρα…»

ÐÑÏÐÏÍÇÓÇ ÔÇÓ ÅÈÍÉÊÇÓ ÏÌÁÄÁÓ ÓÔÉÓ ÅÃÊÁÔÁÓÔÁÓÅÉÓ ÔÏÕ ÁÃÉÏÕ ÊÏÓÌÁ

Πλέον στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα όλοι στο τεχνικό επιτελείο, όπως βέβαια και ο Φερνάντο Σάντος, αναγνωρίζουν την πρόοδο που έχει σημειώσει τα τελευταία χρόνια ο διεθνής φορ.

Ο 25χρονος ήταν αγωνιστικά «άναρχος» και δεν μπορούσε να ακολουθήσει τις τακτικές του Πορτογάλου προπονητή, ο οποίο «πονοκεφάλιαζε» για να τον καλέσει στην προεπιλογή της «γαλανόλευκης».

Ο «πιστολέρο», όπως γράφει η SportDay, έδειχνε πως δεν έχει προσαρμοστεί στις απαιτήσεις της Εθνικής, όμως όσο περνούσε ο καιρός και μέσα από τις εμπειρίες που γέμιζε στους συλλόγους που αγωνίστηκε μακριά από τους Πειραιώτες, κατάφερε να… στρώσει.

Χαρακτηριστική είναι η ατάκα του Σάντος, ο οποίος υποστηρίζει πως «εγώ άλλον Μήτρογλου πρωτοείδα στην Εθνική και άλλον Μήτρογλου βλέπω τώρα».

Παράλληλα, λέει πως «δεν έχει αλλάξει μόνο ως παίκτης. Αυτός έχει αλλάξει πάνω απ’ όλα ως χαρακτήρας, έχει ωριμάσει δηλαδή και αυτό αποτυπώνεται πια και μέσα στην αγωνιστική του συμπεριφορά».

Τέλος, ο ομοσπονδιακός προπονητής θεωρεί ότι ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού είναι μια… μηχανή του γκολ και ελπίζει στους τελευταίους αγώνες με Σλοβακία και Λιχτενστάιν να μπορέσει να βοηθήσει την Εθνική να πετύχει τους στόχους της.

Πηγή:sport-fm.gr