Σάμαρης: «Πρώτα η Ξάνθη»

samaris

Ο Ανδρέας Σάμαρης μιλώντας στη Media Day του Ολυμπιακού σήμερα επεσήμανε ότι στόχος των παικτών της ομάδας είναι αρχικά η νίκη επί της SKODA Ξάνθης για να πάει με πολύ καλή ψυχολογία στο παιχνίδι με την Παρί Σεν Ζερμέν.

«Το μυαλό μας βρίσκεται στο ματς με την Ξάνθη. Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι. Πρέπει να δείξουμε τον επαγγελματισμό μας και να φτάσουμε στη νίκη. Έχουμε αποκτήσει ένα σημαντικό προβάδισμα σε αυτές τις πρώτες αγωνιστικές. Δεν πρέπει να εφησυχάσουμε και να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο, να πάρουμε την τέταρτη σερί νίκη και να πάμε με καλή ψυχολογία στο ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν», τόνισε ο άσος του Ολυμπιακού, ο οποίος συνέχισε:

«Έχουμε κάποια επίσημα ματς στα πόδια μας και έχουμε αρχίσει να βρίσκουμε ο ένας τον άλλο. Με την βοήθεια του κόσμου θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε το μειονέκτημα από την έλλειψη ομοιογένειας. Σημαντικό να κερδίσουμε μια τόσο μεγάλη ομάδα και να μπούμε με το δεξί στην διοργάνωση», ανέφερε και πρόσθεσε μιλώντας για την παρουσία του στην 11άδα..

«Ούτε εγώ περίμενα να μπω τόσο γρήγορα στην ενδεκάδα και με την βοήθεια των συμπαικτών μου προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό».

Πηγή:sport-fm.gr