Προπόνηση με παίκτες της Νέων

osfp (6)

Δίχως τους 13 διεθνείς ποδοσφαιριστές του συνέχισε την προετοιμασία για το ματς με τον Πλατανιά (19/10, 20:30) ο Ολυμπιακός και ο Μίτσελ είχε μαζί τους ποδοσφαιριστές από την ομάδα Νέων. Φιλικό αντί προπόνησης την Πέμπτη (10/10, 19:00).

Με 13 ποδοσφαιριστές του να λείπουν σε διεθνείς υποχρεώσεις, ο Ολυμπιακός συνέχισε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής με τον Πλατανιά, με την προπόνηση που διεξήχθη το πρωί της Τετάρτης (9/10) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη.

Ο Μίτσελ και οι συνεργάτες του προτίμησαν ένα πρόγραμμα με έμφαση στην ενδυνάμωση, την φυσική κατάσταση και την ανάπτυξη παιχνιδιού, ενώ ακολούθησε και δίτερμα σε μικρό χώρο.

Ατομικό πρόγραμμα σε γυμναστήριο και γήπεδο ακολούθησε ο Πάουλο Μασάντο που κάνει αγώνα δρόμου για προλάβει την Μπενφίκα. Ο Σαλίνο έκανε γυμνάστηκε μαζί με την ομάδα ενώ στη συνέχεια έκανε και ατομικό πρόγραμμα.

Τέλος ο Μιγκέλ Τόρες συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί το τελευταίο διάστημα. Αντί προπόνησης, το απόγευμα της Πέμπτης (10/10, 19:00) θα διεξαχθεί φιλικό με την ομάδα Νέων στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη.

Πηγή:sport24.gr