Πάω στον Ολυμπιακό

kolovos

Ο Δημήτρης Κολοβός εξήγησε μέσω της ιστοσελίδας του Πανιωνίου τους λόγους που αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά η γραπτή δήλωση του Δημήτρη Κολοβού:

“Είναι νομίζω η κατάλληλη στιγμή για να κάνω το επόμενο βήμα στην καριέρα μου.

Είμαι σε μια ομάδα που αγκαλιάζει τους ποδοσφαιριστές της και ειδικά τους νεαρούς και έτσι μου δόθηκε η ευκαιρία να αναπτυχθώ σταδιακά και να εξελιχθώ ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, τόσο εντός, όσο και εκτός γηπέδου.

Ο τραυματισμός μου με έκανε να βιώσω και μια άλλη διάσταση του ποδοσφαίρου, η οποία αν και δυσάρεστη, με έκανε πιο δυνατό.

Πάντοτε προσπαθούσα να κάνω επιλογές με γνώμονα την ποδοσφαιρική μου εξέλιξη. Το γεγονός ότι υπήρξε ενδιαφέρον για την απόκτηση μου ήταν κάτι πολύ τιμητικό και με έκανε να προσανατολιστώ στην επόμενη μου μέρα.

Ο τραυματισμός μου με έκανε να καταλάβω πως στο ποδόσφαιρο ο χρόνος είναι σκληρός και πως μια επιλογή, μια καλή ή μια κακή στιγμή, μπορούν να καθορίσουν το υπόλοιπο της καριέρας σου. Μια σεζόν ισοδυναμεί με 5 χρόνια στην κανονική ζωή.

Αφού ξεκαθάρισα αυτά στο μυαλό μου, τα οποία έχουν μεγάλη σημασία για μένα λόγω και της αυξημένης πλέον ευθύνης μου απέναντι στην οικογένειά μου, μπήκα στη διαδικασία να δω και τι θέλω, που γουστάρω τελικά να πάω με τα σημερινά δεδομένα. Η απόφασή μου λοιπόν είναι να πάω στον Ολυμπιακό.

Δεν με φοβίζει η πρόκληση αφού έχω εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μου και ξέρω πως αν είμαι υγιής θα μπορέσω να εξελιχθώ και να ανέβω επίπεδο.

Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Πανιώνιου διότι πέρα από την στήριξη που μου παρείχε, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, σεβάστηκε ένα πολύ σημαντικό πράγμα για εμένα: «το πραγματικό θέλω μου». Η στάση τους αυτή είναι και η μεγάλη απόδειξη του γιατί ο Πανιώνιος ήταν είναι και θα είναι μια ξεχωριστή ομάδα-οικογένεια στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Γι αυτό και επιθυμώ να παραμείνω για έναν ακόμα χρόνο στις τάξεις του Πανιωνίου, προκειμένου να συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις στην επίτευξη των αγωνιστικών του στόχων και ταυτόχρονα να βοηθήσω όσο μπορώ και στην οικονομική εξυγίανση.

Δημήτρης Κολοβός”.