Ο Ολυμπιακός παρακολουθεί τον Ταταρουσάνου

tatarusanu

Ρουμανικό δημοσίευμα  αναφέρει πως ο Ολυμπιακός παρακολουθεί τον Ρουμάνο διεθνή τερματοφύλακα, Τσιπριάν Ταταρουσάνου (1.95 ύψος), τον οποίο και επιθυμεί να αποκτήσει το επόμενο καλοκαίρι (του 2014), αφού μένει ελεύθερος από την Στεάουα Βουκουρεστίου, στην οποία αγωνίζεται από το 2008. Είναι ο βασικός πορτιέρο τόσο του συλλόγου του, όσο και της εθνικής ομάδας της πατρίδας του.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, ο ποδοσφαιριστής δεν έχει ανανεώσει ακόμη το συμβόλαιο του με την Στεάουα Βουκουρεστίου και ο Ολυμπιακός αναμένεται να ξεκινήσει επαφές με τον Τσιπριάν Ταταρουσάνου τον ερχόμενα χειμώνα ώστε να έρθει σε συμφωνία με τον παίκτη για την επόμενη σεζόν (2014-2015), αποκτώντας τον ως ελεύθερο.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το κείμενο, ο Ολυμπιακός έστειλε ανθρώπους του στο ματς Ρουμανία – Ουγγαρία (3-0) για να παρακολουθήσουν από κοντά τον 27χρονο (9/2/1986) γκολκίπερ. Το κατά πόσο ισχύει το δημοσίευμα θα φανεί στην πράξη, αλλά ας μην ξεχνάμε πως ο Ρομπέρτο αποκτήθηκε δανεικός δίχως οψιόν αγοράς από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Πηγή:sport24.gr