«Ο κόσμος μας δίνει δύναμη και χαρά»

papazoglou

Στο κατάστημα Inter Sport στο εμπορικό κέντρο River West βρέθηκαν το πρωί του Σαββάτου οι δυο ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, Τάσος Παπάζογλου και Γκαετάν Μπονγκ.

Οι δύο ποδοσφαιριστές υπέγραψαν αυτόγραφα για τους θαυμαστές τους, ενώ έβγαλαν και πολλές φωτογραφίες με τους φίλους των Πειραιωτών που βρέθηκαν εκεί.

Μάλιστα, έκαναν και κλήρωση, για όσους βρέθηκαν κοντά τους στο κατάστημα, δίνοντας εισιτήρια για τον αγώνα με τη Βέροια το απόγευμα της Κυριακής (19:00) στο γήπεδο “Γ. Καραϊσκάκης” για την 7η αγωνιστική της Super League.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ στο κατάστημα Inter Sport ανάμεσα στους φιλάθλους του Ολυμπιακού, τη δύναμη της ομάδας μας. Ο κόσμος μας δίνει δύναμη και χαρά και ο λόγος για τον οποίο ήρθαμε σήμερα εδώ είναι για να τους το ανταποδώσουμε», 
ήταν τα λόγια του Τάσου Παπάζογλου.

Από την πλευρά της η Κλεοπάτρα Σαμίου, Brand Manager της Inter Sport επεσήμανε: «Η Inter Sport, πιστή στο όραμά της να φέρει τον αθλητισμό κοντά στους ανθρώπους, έδωσε την ευκαιρία στους επισκέπτες του καταστήματός μας στο River West να απολαύσουν τους αγαπημένους παίκτες του Ολυμπιακού, Μπονγκ και Παπάζογλου. Ο κόσμος το ευχαριστήθηκε και θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες και την ΠΑΕ Ολυμπιακός για αυτό».

Πηγή:woop.gr