Ομάδα με ποιότητα

WEISS_489_355

Ο Βλάντιμιρ Βάις μίλησε για την μέχρι τώρα παρουσία του στον Ολυμπιακό και τους στόχους της ομάδας.

«Γίνομαι όλο και καλύτερος παιχνίδι με παιχνίδι. Θέλω να πετύχω ένα γκολ στα επόμενα ματς για να νιώσω πολύ καλύτερα και να αποκτήσω περισσότερη αυτοπεποίθηση. Τώρα έχω το παιχνίδι με την Εθνική και στη συνέχεια επικεντρώνομαι στο πρώτο μας ματς για το πρωτάθλημα», τόνισε αρχικά ο Βάις και στη συνέχεια μίλησε για την προετοιμασία του Ολυμπιακού που τελείωσε και τα δυνατά φιλικά που έδωσαν οι Πειραιώτες:

«Φυσικά και είναι καλό να παίζουμε δυνατά φιλικά παιχνίδια στην προετοιμασία. Μερικές φορές στην προετοιμασία χρειάζονται αυτά τα παιχνίδια για να βγάλεις κάποια συμπεράσματα.

Έχουμε μία ομάδα με ποιότητα και κόντρα στην Άντερλεχτ παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και νομίζω ότι και οι οπαδοί μας ήταν χαρούμενοι, ενώ το ίδιο κάναμε κατά διαστήματα και με τη Βαλένθια».

Στη συνέχεια μίλησε για τους νέους παίκτες στην ομάδα:

«Πράγματι έχουμε πολλούς νέους παίκτες και κόντρα στη Βαλένθια έπαιξαν αρκετοί.

Διαθέτουμε, όμως, αρκετούς ποδοσφαιριστές με πάρα πολλή ποιότητα στο παιχνίδι τους. Παίξαμε κόντρα σε πολύ δυνατές ομάδες και ήταν για εμάς καλά τεστ ενόψει της νέας σεζόν».

Τέλος, ο Σλοβάκος μίλησε για το φιλικό με την Βαλένθια στο «Μεστάγια»:

«Νομίζω ότι παιχνίδι με παιχνίδι γινόμαστε καλύτεροι. Ήταν ένα παιχνίδι διαφορετικών συνθηκών και δυσκολιών. Έγιναν πολλές αλλαγές στην ομάδα και στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Είχαμε πολλές ευκαιρίες και στο πρώτο ημίχρονο και θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει ένα γκολ με τον Μήτρογλου.

Υπήρχε και η φάση που η μπάλα βρήκε στο χέρι του αμυντικού της Βαλένθια. Ήταν πάντως ένα καλό παιχνίδι προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν».

Πηγή:woop.gr