Ξανά πρωταθλητής ο Ολυμπιακός

Gerrard

Ο Στίβεν Τζέραρντ  μιλήσε με τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό,τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον κόσμο του Θρύλου και ευχήθηκε ο Ολυμπιακός να κατακτήσει ξανά το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Στίβεν, μια ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή, ένα σπουδαίο φιλικό και μια εξίσου σπουδαία βραδιά. Τα συναισθήματά σου;

“Ήταν πολύ συναισθηματική ημέρα. Οφείλω να πω σε όλους στον Ολυμπιακό ένα μεγάλο ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου.

Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι, ένα πολύ καλό τεστ και για τις δυο ομάδες. Ένα παιχνίδι στο σωστό πνεύμα.

Όταν αρχίσαμε να μιλάμε με τον Ολυμπιακό, ήταν πολύ εύκολο να διοργανώσουμε αυτή την εκδήλωση και το παιχνίδι, αλλά και το δείπνο, εδώ απόψε.

Οπότε, ο Ολυμπιακός θα έχει πάντα μια θέση στην καρδιά μου και αν υπάρχει κάτι που να μπορώ να κάνω για να ανταποδώσω αυτή την τεράστια χάρη, θα το κάνω με χαρά”.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, έκανε απόψε εδώ μια μεγάλη δωρεά στο φιλανθρωπικό ίδρυμα “Steven Gerrard”. Πόσο σημαντική είναι κατά την άποψή σου η φιλανθρωπία, σε αυτές τις δύσκολες ημέρες που βιώνει ο κόσμος;

“Δυστυχώς, σε όλη τη χώρα και ειδικά εδώ στο Λίβερπουλ υπάρχουν πολλά παιδιά που χρειάζονται οικονομική βοήθεια. Παιδιά με ασθένειες. Και ξέρεις, οι άνθρωποι στην θέση μου πρέπει να βοηθούν αυτούς τους ανθρώπους.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού είναι πολύ γενναιόδωρος με αυτή την κίνησή του. Το να δωρίσει ένα τέτοιο ποσό. Και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, αλλά και όλοι στην ομάδα θα είναι πάντα στην καρδιά μου και ελπίζω, όπως είπα, στο μέλλον να μπορέσω να σας το ανταποδώσω”.

Θα ήθελες να στείλεις ένα μήνυμα στους φίλους του Ολυμπιακού στην Ελλάδα;

“Ναι ναι, θα ήθελα να στείλω ένα μήνυμα προς την ομάδα και τον κόσμο της. Θέλω να τους ευχηθώ ό,τι καλύτερο για το μέλλον! Ελπίζω, ο Ολυμπιακός να είναι ξανά πρωταθλητής στο τέλος της επόμενης σεζόν και εύχομαι το καλύτερο και στο Champions League.

Οι φίλοι του Ολυμπιακού είναι φανταστικοί φίλαθλοι, υποστηρίζουν ένα τεράστιο κλαμπ και δεν μπορώ να τους ευχαριστήσω αρκετά!”.