Ντομίνγκες: “Θα τα δώσουμε ολα για την πρόκριση”

chori

Ο “Τσόρι” Ντομίνγκες εξέφρασε την αισιοδοξία του για την πρόκριση του Ολυμπιακού στους “16” του Champions League.

 

Αναλυτικά η συνέντευξη του Αργεντίνου άσου:

Για το αν ενοχλεί εκείνον και την ομάδα η κριτική που γίνεται, σχολίασε:

“Πιστεύω πως είμαστε καλά, έχουμε βελτιωθεί αρκετά και βρισκόμαστε σε καλό επίπεδο. Είναι πολύ φυσιολογικό να γίνεται κριτική απέναντι στην ομάδα. Εμείς την χρησιμοποιούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αρκεί αυτή η κριτική να μας βοηθάει, ώστε να προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε βλέποντας τα λάθη μας. Πιστεύω πως είμαστε σε καλό δρόμο, καθώς όσο οι μέρες περνούν η ομάδα νιώθει όλο και καλύτερα, όλο και πιο άνετα. Εκτιμώ πως όλα αυτά είναι καλό σημάδι για τη συνέχεια”.

Για το αν έχει αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία πως η ομάδα μπορεί να προκριθεί ο Ολυμπιακός στους “16” του Champions League ή εκτιμά πως πρώτος στόχος είναι η πρόκριση στο Europa League, ξεκαθάρισε:

“Σε όποια ομάδα και αν παίζω πάντα παλεύω για τον μεγαλύτερο στόχο. Σε καμία περίπτωση δεν έχω αυτή την στιγμή στο μυαλό ως στόχο το Europa League. Πιστεύω πως έχουμε τις πιθανότητες, όπως και οι υπόλοιπες ομάδες του ομίλου μας, να συναγωνιστούμε και να διεκδικήσουμε την πρόκριση στους “16” του Champions League. Θα τα δώσουμε όλα ώστε να πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση. Πιστεύω πως έχουμε καλές πιθανότητες ώστε να το πετύχουμε αυτό. Είμαστε υποχρεωμένοι να παλέψουμε για την πρόκριση. Ασφαλώς και νιώθω αισιόδοξος πως μπορούμε να τα καταφέρουμε και να περάσουμε στην επόμενη φάση του Champions League. Αυτός είναι ο στόχος μας. Θα δούμε πως θα κυλήσει ο όμιλος και μετά θα σκεφτούμε αλλιώς”.

Για το αν είναι ικανοποιημένος από τις δύο ασίστ που έχει δώσει μέχρι στιγμής και αν ανυπομονεί να βάλει ένα γκολ με τον Ολυμπιακό, δήλωσε:

“Χαίρομαι πάρα πολύ που μέχρι στιγμής έχω δώσει δύο ασίστ, βοηθώντας την ομάδα να κερδίσει. Σαφώς και θέλω να σκοράρω, ειδικά μέσα στο “Γ. Καραϊσκάκης”, αλλά πιστεύω πως το γκολ θα έρθει όταν είναι να έρθει. Είναι κάτι που το κυνηγάω και το θέλω, αλλά αυτό που μετρά περισσότερο είναι να βοηθάς την ομάδα να παίζει καλά και να κερδίζει, ενισχύοντας την προσπάθεια των συμπαικτών μου”.

Για το αν αισθάνεται σαν πρόκληση το γεγονός πως θα αντιμετωπίσει εκείνος και οι συμπαίκτες του την πολυδιαφημισμένη και ισχυρή Παρί Σεν Ζερμέν, επεσήμανε:

“Έχω αγωνιστεί δύο φορές στο Champions League και όποτε μου έχει δοθεί η δυνατότητα πάντα παρακαλάω και επιθυμώ να αντιμετωπίζω ισχυρούς αντιπάλους. Σαφώς και είναι μία πολύ μεγάλη πρόκληση, αλλά και ένα τεράστιο κίνητρο για όλους τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού το να αντιμετωπίσουν μία τόσο δυνατή ομάδα όπως η Παρί Σεν Ζερμέν. Ανυπομονούμε να την αντιμετωπίσουμε στην πρεμιέρα μας στην διοργάνωση”.