Μίτσελ: «Δεν θέλω να είστε έτσι…»

michel

Κανένας απ’ τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού δεν μπορούσε να χωνέψει την ισοπαλία με αντίπαλο τον Παναιτωλικό.

Στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο επικρατούσε απογοήτευση για το αποτέλεσμα στο Αγρίνιο και αυτό ήταν κάτι που διαπίστωσε ο Μίτσελ μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Για αυτό τον λόγο ο Ισπανός τεχνικός θέλησε να ανυψώσει το ηθικό των παικτών του και να τους εξηγήσει πως δεν ήρθε και η… καταστροφή του κόσμου με ένα αρνητικό αποτέλεσμα.

Οι ποδοσφαιριστές ήταν απογοητευμένοι και δεν είχαν όρεξη για πολλά λόγια.

Έτσι ο 50χρονος προπονητής έκανε μία μίνι ομιλία για το «Χ» με τους Αγρινιώτες και τη συνέχεια των υποχρεώσεων της ομάδας.

«Γιατί βλέπω σκυμμένα κεφάλια και τόσο εκνευρισμένα πρόσωπα, δεν χάσαμε σήμερα… Φέραμε ένα κακό αποτέλεσμα, αλλά αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο», είπε μεταξύ άλλων ο Μίτσελ και πρόσθεσε:

«Δεν θέλω να είστε έτσι, μην απογοητεύεστε, αλλά να πεισμώσετε και να αντιδράσουμε στο επόμενο παιχνίδι. Δεν έγινε τίποτα με ένα κακό αποτέλεσμα».

Όταν τελείωσε αυτή τη μίνι ομιλία του ο Ισπανός τεχνικός πήγε σε κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά και προσπάθησε να τον εμψυχώσει εν όψει της συνέχειας.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο 50χρονος προπονητής δεν υπολογίζει μέχρι και τη Βέροια τον Πάουλο Μασάντο, ο οποίος υπέστη κάκωση στο δεξί γόνατο, και μπήκε στα… πιτς μαζί με τον Φουστέρ και τον Μπονγκ, οι οποίοι είναι αμφίβολοι για τη δεύτερη αγωνιστική του Champions League κόντρα στην Αντερλεχτ.

Κάτι ανάλογο ισχύει και στην περίπτωση του Σαλίνο, ο οποίος οριακά θα προλάβει το παιχνίδι στο Βέλγιο. Από εκεί και πέρα, οι Πειραιώτες συνεχίζουν την προετοιμασία τους για τον αυριανό (18:00) αγώνα με τον Φωκικό στο «Καραϊσκάκη» για το Κύπελλο Ελλάδας.

Ο Μίτσελ προσανατολίζεται να κάνει αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα των νταμπλούχων Ελλάδας, δίνοντας «ανάσες» σε αρκετούς παίκτες σε σχέση με τον αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Δεν αποκλείεται να ξεκινήσουν ως βασικοί ο Εντινγκά και ο Γιαταμπαρέ, ενώ το ίδιο ενδέχεται να συμβεί με τον Σκέποβιτς. Χρόνο συμμετοχής λογικά θα πάρει και ο Ολαϊτάν.

Πηγή:sport-fm.gr