Μία ωραία σύμπτωση

oly_bostonΔύο αγώνες,
Δύο Ολυμπιακοί,
Δύο Τριφύλλια,
Ενας ΚΟΙΝΟΣ ΣΤΟΧΟΣ: Το θετικό αποτέλεσμα

Ίσως να είναι μία απλή σύμπτωση ή να κρύβουν κάτι ιδιαίτερο τα δύο Ντέρμπι της Κυριακής. Όμως για πρώτη φορά στην ιστορία των δύο Συλλόγων τυχαίνει οι δύο Ολυμπιακοί, ο μεγάλος και ο μικρός, να αντιμετωπίζουν το Τριφύλλι την ίδια μέρα.

Αυτή την Κυριακή 14 Απριλίου, 2013 ο Ολυμπιακός Βοστώνης θα καταταχθεί απέναντι στους Ιρλανδούς των Celtics. O αγώνας θα διεξαχθεί στο Μάντισον Παρκ και θα καλυφθεί LIVE αμέσως μετά τον αγώνα Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στις 21:30 ώρα Ελλάδας.

Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί 17 φορές στην ιστορία τους. Ο Ολυμπιακός Βοστώνης έχει σημειώσει 13 νίκες, μία ισοπαλία ενώ έχει ηττηθεί μόνο 3 φορές.

Την περασμένη Κυριακή, οι Πράσινοι απέσπασαν ισοπαλία με 0-0 μέσα στην δύσκολη έδρα της περσινής πρωταθλήτριας Μασαχουσέτης, την Πορτογαλική Lowell United. Ενώ ο Ολυμπιακός Βοστώνης αναγκάστηκε να πραγματοποιήσει φιλικό αγώνα έναντι της ομάδας των All Stars του Ακρωτήρι Βέρντε όταν πληροφορήθηκε ότι οι Γούεστ Αφρικανς αρνήθηκαν να κατέβουν στον αγώνα. Αναμένεται απόφαση από την Ομοσπονδία Μασαχουσέτης.

Στον αγώνα με τους Βερντινούς ο Ολυμπιακός Βοστώνης παρότι έκανε μία πολύ μέτρια εμφάνιση κατάφερε να κερδίσει εύκολα με σκορ 4-1.

Οι δύο πλευρές μέχρι στιγμής δεν έχουν κάνει ανακοινώσεις για το Ντέρμπι της Κυριακής. Γνωρίζουμε όμως ότι και οι δύο ομάδες έχουν ανανεώσει πάρα πολύ το ρόστερ τους. Ο αγώνας αναμένεται να κριθεί στην δύναμη που επιβάλουν με σκληρά μαρκαρίσματα οι Ιρλανδοί ή στην τεχνική που θα προσπαθήσουν να επιβάλουν οι Ερυθρόλευκοι του Ατλαντικού.

Καλή τύχη στον Ολυμπιακό Πειραιώς και στον Ολυμπιακό Βοστώνης!