Κλήρωση με Σάντος

ÌÏÕÍÔÉÁË 2014 / ÂÑÁÆÉËÉÁ / ÐÑÏÊÑÉÌÁÔÉÊÁ / ÅËËÁÓ-ËÉ×ÔÅÍÓÔÁÉÍ / WORLD CUP 2014 / BRAZIL / PRELIMINARY / GREECE-LIECHTENSTEIN

Στις 15:00 είναι προγραμματισμένη η κλήρωση των αγώνων μπαράζ για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας και η Εθνική Ελλάδος όντας στο γκρουπ των ισχυρών θα περιμένει μία εκ των Σουηδίας, Γαλλίας, Ρουμανίας και Ισλανδίας.

Η «γαλανόλευκη» θα τοποθετηθεί στους ισχυρούς μαζί με την Πορτογαλία, την Κροατία και την Ουκρανία, ενώ απέναντι στο γκρουπ των αδυνάτων θα βρίσκονται η Σουηδία, η Γαλλία, η Ρουμανία και η Ισλανδία. Τα τέσσερα πρώτα ματς θα διεξαχθούν στις 15 Νοεμβρίου και οι ρεβάνς στις 19 του μήνα. Η ομάδα που θα βγαίνει πρώτη στη διαδικασία της κλήρωσης θα είναι γηπεδούχος στις 15 Νοεμβρίου.

Στην Ελβετία θα ταξιδέψουν το πρωί της Δευτέρας ο τεχνικός διευθυντής της Εθνικής, Τάκης Φύσσας και ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΕΠΟ, Μιχάλης Τσαπίδης. Ο Φερνάντο Σάντος βρίσκεται στην Πορτογαλία και θα μεταβεί τη Δευτέρα στα γραφεία της FIFA στη Ζυρίχη.

Στις μεταξύ τους συζητήσεις οι διεθνείς προτιμούν να αποφυγούν κυρίως τη Γαλλία, αλλά και τη Σουηδία αν είναι δυνατόν. Θεωρούν πιο βατές τις κληρώσεις με Ρουμανία και Ισλανδία. Για να δούμε λίγες ώρες απέμειναν…

Πηγή:contra.gr