Κάμπελ: “Ευτυχισμένος στον Ολυμπιακό”

CAMPEL_MHTR

Ο Τζόελ Κάμπελ παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα “Realnews” και δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος που αγωνίζεται στον Ολυμπιακό.

Για τις εντυπώσεις του από τον Ολυμπιακό: “Οι καλύτερες. Είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος. Ο καλύτερος στην Ελλάδα και σπουδαίος στην Ευρώπη. Αυτό που σίγουρα αξίζει να πω είναι ότι διαθέτει και φανταστικό κοινό. Υπάρχει φυσικά πίεση για νίκες, όπως σε κάθε μεγάλο σύλλογο“.

Σχετικά με το που μπορεί να φτάσει στην Ευρώπη ο Ολυμπιακό: “Είμαστε πολύ κοντά (σ.σ. στην επόμενη φάση), αλλά μην ξεχνάμε ότι ακόμα δεν έχουμε προκριθεί. Έχουμε δύο πολύ δύσκολα ματς ως το φινάλε του ομίλου. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και να προσπαθήσουμε το ίδιο με τα άλλα ματς. Θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο και στα δύο παιχνίδια, γιατί όχι και να τα κερδίσουμε“.

Για το ματς με την Παρί: “Είναι πολύ ξεχωριστό για κάθε παίκτη. Μία σπουδαία ομάδα, με κορυφαίους ποδοσφαιριστές και ωραίο γήπεδο. Το περιμένουμε όλοι με αρκετή ανυπομονησία“.

Αναφορικά με το ενδεχόμενο να τεθεί αντιμέτωπος με την Άρσεναλ: Να σου πω την αλήθεια, δεν σκέφτομαι κάτι τέτοιο. Είναι πολύ νωρίς. Σκέφτομαι μόνο την επόμενη μέρα και το πως θα κερδίσουμε το επόμενο ματς“.

Για το είδωλο του όταν ήταν μικρός: “Ο Ρονάλντο, ο Βραζιλιάνος, όχι ο Κριστιάνο“.

Σχετικά με το τι σκέφτεται για το μέλλον του: “Προσπαθώ να μη σκέφτομαι τι θα γίνει ύστερα από ένα χρόνο. Σκέφτομαι ημέρα προς ημέρα και το επόμενο παιχνίδι. Αυτό που έχω στο μυαλό μου είναι να προπονούμαι καλά και να παίζω καλά. Πάντα φυσικά θέλω το καλύτερο για μένα και την ομάδα μου“.

Όσο για το μήνυμά του στον κόσμο του Ολυμπιακού: Είμαι ευτυχισμένος στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Απολαμβάνω την παρουσία μου στην ομάδα. Ζω κάθε ματς κι ελπίζω να παίξω καλά στο μέλλον, να βοηθήσω τον Ολυμπιακό’ να κερδίσει τίτλους και να τα πάει καλύτερα στην Ευρώπη“.