Ιωαννίδης: “Να επιστρέψω βελτιωμένος”

ioannidis

Ο Νίκος Ιωαννίδης για την αγάπη που εισπράττει από τους φίλους της Χάνσα και το όνειρο να επιστρέψει καλύτερος στον Ολυμπιακό.

“Το Ροστόκ είναι μία πολύ ήσυχη και ήρεμη πόλη. Με υποδέχτηκαν πολύ θερμά όλοι εδώ και έχω βρει όλα όσα περίμενα. Είμαι σε μία ομάδα που οι συμπαίκτες μου με βοήθησαν και με έβαλαν απευθείας στο κλίμα κι έτσι έχω προσαρμοστεί αρκετά γρήγορα μπορώ να πω”, είπε αρχικά στον “Γαύρο” ο νεαρός επιθετικός του Ολυμπιακού που αγωνίζεται ως δανεικός στην Χάνσα.

Για τη σχέση του με τον κόσμο, είπε: “Νιώθω ευτυχισμένος εδώ κι έχω μία κάψα μέσα μου να δείξω όσα μπορώ να κάνω για να γυρίσω έτοιμος στον Ολυμπιακό. Έχω αρχίσει πολύ δυναμικά και ο κόσμος με έχει αγαπήσει πολύ. Έχουν πολύ φανατικούς οπαδούς στη Χάνσα Ροστόκ κι έχω εντυπωσιαστεί μαζί του”.

Τέλος για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στον Ολυμπιακό, τόνισε: “Η Χάνσα είναι για μένα ένα μεγάλο σκαλοπάτι για να φτάσω ψηλά, να γίνω έτοιμος παίκτης, μνα πάρω εμπειρίες μέσα από τα παιχνίδια που αγωνίζομαι και να πάρω τις ευκαιρίες που θέλω.

Έτσι ώστε όταν έρθει η στιγμή να γυρίσω στον Ολυμπιακό, να είμαι βελτιωμένος και καλύτερος από τώρα”.