Θεοδωρίδης: «Δεν θα είναι εύκολο το εφετινό πρωτάθλημα»

savvas

Δύσκολο παιχνίδι το αποψινό του Ολυμπιακού με την SKODA Ξάνθη υποστήριξε ο Σάββας Θεοδωρίδης σε συνέντευξή του στο ΦΩΣ στην οποία επεσήμανε ότι το εφετινό πρωτάθλημα δεν θα είναι εύκολο.

Ακολουθεί μέρος των δηλώσεων του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού, Σάββα Θεοδωρίδη στο ΦΩΣ:

-Για το ματς με την Ξάνθη: 
«Είναι ως δυσκολότερος αγώνας ως τώρα. Πολύ επικίνδυνος. Διότι τρεις μέρες πριν την πρεμιέρα με την Παρί, το μυαλό πολλών μπορεί να πάει σε αυτό το ματς και να πάθουμε ζημιά με την Ξάνθη. Εμείς βλέπουμε τα ματς ένα προς ένα και το πρώτο προσωπικά που με ενδιαφέρει είναι το πρωτάθλημα. Και δεν θα είναι εύκολο το φετινό πρωτάθλημα».

-Για το αν έχει δέσει ο Ολυμπιακός: 
«Το έχω ξαναπεί, μην περιμένει θαύματα ο κόσμος. Έγιναν 17 μεταγραφές και η ομάδα θέλει χρόνο για να δέσει και να μας δώσει αυτό που επιθυμούμε όλοι. Αυτή η εποχή είναι επικίνδυνη για τον Ολυμπιακό, θέλει μεγάλη προσοχή η Ξάνθη».

-Για το αν υπολογίζει τον ΠΑΟΚ ως αντίπαλο: 
«Τον υπολογίζω πολύ. Είναι πάντα σκληροτράχηλη ομάδα, με πολύ δυνατή έδρα, με μεγάλη δίψα και πολύ κόσμο. Φέτος μάλιστα παρουσιάζεται ιδιαιτέρως ισχυρός».

-Για το αν ο Μαρινάκης το εννοούσε όταν είχε πει ότι ο ΠΑΟΚ έχει πάρει καλούς παίκτες και καλό προπονητή: 
«Το εννοούσε 100%. Εμείς δεν σνομπάρουμε αντιπάλους, και έτσι πρέπει, ώστε να βγούμε πρωταθλητές. Ο Μαρινάκης δεν είναι άνθρωπος που του αρέσουν τα πολλά λόγια. Μπαίνει στην ουσία και λέει αυτό που πιστεύει».

-Για τον υπολογίζει τον Παναθηναϊκό: 
«Δεν με αφορούν τα κοροϊδευτικά σχόλια που γίνονται για τον Παναθηναϊκό. Ο Παναθηναϊκός είναι Παναθηναϊκός, εξακολουθώ να τον θεωρώ μεγάλη ομάδα».

-Για το ποιοι 2-3 παίκτες από τους καινούργιους θα αποδειχθούν πιο πολύτιμοι: 
«Όλους τους βλέπω σαν παιδιά μου, αλλά έχω μια ιδιαίτερη αδυναμία για τους Έλληνες. Απορώ πώς ακόμα δεν έχει κληθεί στην Εθνική ο Σάμαρης. Και ο Κολοβός. Μου αρέσει πάρα πολύ ο Μπονγκ. Και ο Ντινγκά λίγο που τον είδα στο Ρέντη. Πολύ καλός είναι και ο Γιαταμπαρέ. Ο Βάις δείχνει με την εθνική Σλοβακίας την κλάση του».

-Για τον Χολέμπας: 
«Μου έκανε εντύπωση γιατί από μόνος του μου είπε ότι έσφαλε με την Εθνική και το μετάνιωσε. Του είπα να μην τον σκέφτεται καθόλου, φτάνει που το κατάλαβε. Είναι παικταράς και τον χρειαζόμαστε».

-Για τον Τόρες: 
«Είναι τραυματίας. Θα χρειαστεί δύο εβδομάδες».

-Για τον Φουστέρ: 
«Θεωρούσα και θεωρώ τον Φουστέρ ένα διαμάντια για τον Ολυμπιακό».

-Για τους Τζεμπούρ, Αμπντούν:
«Τον Τζεμπούρ έχω να τον δω πολύ καιρό. Αντίθετα ο Αμπντούν με παίρνει συχνά τηλέφωνο. Έχει στεναχωρηθεί πολύ εκεί πέρα»