Η Πρέμιερ Λιγκ παρακολουθεί Μανωλά

manolas

Εκπρόσωποι των Τότεναμ, Φούλαμ και Σάντερλαντ θα βρεθούν στο γήπεδο της Άντερλεχτ την επόμενη Τετάρτη (2/10), προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά τον Κώστα Μανωλά.

Οι περσινές εμφανίσεις του Κώστα Μανωλά με τον Ολυμπιακό στο Champions League ήταν συνολικά κάτι παραπάνω από ικανοποιητικές. Συνυπολογίζοντας το γεγονός της απειρίας του Έλληνα διεθνή στόπερ, καθώς για πρώτη φορά αγωνίστηκε σε τόσο υψηλό επίπεδο και κόντρα σε τόσο ποιοτικούς αντιπάλους, η ευρωπαϊκή του παρουσία παίρνει ακόμη μεγαλύτερη αξία.

Αρκετά κλαμπ της Ευρώπης από σπουδαία πρωταθλήματα έχουν από πέρσι στις λίστες τους τον Κώστα Μανωλά. Και όπως είναι λογικό, την φετινή αγωνιστική περίοδο θα θελήσουν να τσεκάρουν την εξέλιξη του 22χρονου στόπερ, παρακολουθώντας τον ζωντανά σε κάμποσα παιχνίδια.

 

Αν μάλιστα λάβουμε υπόψιν τις αναφορές του αγγλικού Τύπου, τότε οι πρώτοι κατάσκοποι που θα εμφανιστούν την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο για τον Μανωλά θα είναι αυτοί των Φούλαμ, Σάντερλαντ και Τότεναμ που θα βρίσκονται στις εξέδρες του “Κονστάν Βάντεν Στοκ” στις 2/10 για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Άντερλεχτ στις Βρυξέλλες, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.

 

Και οι τρεις αυτοί σύλλογοι της Premier League ενδιαφέρονται για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, με τα “σπιρούνια” του Αντρέ Βίλας Μπόας να ψάχνουν επιτακτικά για έναν ακόμη στόπερ αφού υπάρχουν οι Ντόσον, Κίρικες, ο συχνά τραυματίας Καμπούλ και ο Βερτόνχεν, τον οποίο όμως ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει να “ελευθερώσει” για το αριστερό άκρο της άμυνας του.

 

Λίγους κλασικούς στόπερ, μόλις τέσσερις (Σεντέρος, Χάγκελαντ, Αμορεμπιέτα, Χιούζ) έχει και η Φούλαμ του Μάρτιν Γιόλ, ενώ στην ίδια μοίρα είναι και η “ακέφαλη” προς το παρόν (εξαιτίας της απόλυσης του Ντι Κάνιο) Σάντερλαντ που έχει μεν στην διάθεση της τους Μπράουν, Κουέγιαρ, Ο’ Σέι, Ντιακιτέ και Ρομπέρζ, ωστόσο οι τρεις πρώτοι έχουν περάσει προ πολλού τα τριάντα και οι “μαύρες γάτες” ψάχνουν για την επόμενη μέρα.

 

Εκτός από τους σκάουτερς των προαναφερθέντων συλλόγων, είναι βέβαιο πως στο γήπεδο θα υπάρχουν άνθρωποι ιταλικών και γερμανικών ομάδων προκειμένου να παρακολουθήσουν παίκτες τόσο του Ολυμπιακού, όσο και της γηπεδούχου Άντερλεχτ.

 

Όσον αφορά τον Κώστα Μανωλά, το ζητούμενο για όσους θελήσουν να τον δουν ζωντανά αγωνιζόμενο είναι να παίξει, καθώς ο Μίτσελ στο ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν προτίμησε τον Μετζανί και κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει αν κόντρα στην Άντερλεχτ επιμείνει στην επιλογή του Αλγερινού ή δώσει φανέλα βασικού στον Έλληνα διεθνή στόπερ.

Πηγή:redplanet.gr