Επιβραβεύει Σάμαρη ο Ολυμπιακός

samaris(1)

Πολύ πιθανό μοιάζει το ενδεχόμενο να κληθεί για νέο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό ο Ανδρέας Σάμαρης κάτι που αποτελεί και επιθυμία του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ίσως ακόμα και ο Ανδρέας Σάμαρης να μην πίστευε πριν λίγους μήνες πως όχι μόνο θα έμενε στο ρόστερ του Ολυμπιακού, αλλά θα έπαιζε βασικός και αναντικατάστατος στην αρχική ενδεκάδα.

Ο 24άχρονος κεντρικός μέσος των ερυθρολεύκων μετρά 8 εμφανίσεις σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ με 702 λεπτά χρόνου συμμετοχής.

Όλα αυτά χάρη στον Μίτσελ, ο οποίος τον πίστεψε από την αρχή, τον στήριξε σε δύσκολα (ειδικά μετά το ματς με την Παρί Σαν Ζερμέν) και πλέον βλέπει έναν ποδοσφαιριστή που βελτιώνεται παιχνίδι με το παιχνίδι.

Φυσικά και οι εμφανίσεις του Σάμαρη δεν έχουν περάσει απαρατήρητες τόσο εντός όσο και εκτός του Ολυμπιακού, οπότε είναι πιθανό σύντομα να κληθεί για νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Όπως αναφέρει ο Πρωταθλητής, ο Βαγγέλης Μαρινάκης σκέφτεται να προσφέρει νέο συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές στον 24άχρονο κεντρικό μέσο, ενώ είναι βέβαιο πως θα μπει και μεγαλύτερη ρήτρα αποδέσμευσης.

Το υπάρχον συμβόλαιο του Σάμαρη λήγει το 2016, ενώ ο ποδοσφαιριστής αμείβεται με περίπου 150-180.000 ευρώ το χρόνο.

Πηγή:sport24.gr