Βάις: «Είμαστε ακόμα ζωντανοί»

225032

Απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη και την εμφάνιση της εθνική Σλοβακίας απέναντι στη Βοσνία στο Σεράγεβο έμεινε ο Βλάντιμιρ Βάις. Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού, μιλώντας στον Τύπο της πατρίδας του, στάθηκε στις αυξημένες, πλέον, ελπίδες της Σλοβακίας να συμμετάσχει στο Μουντιάλ της Βραζιλίας αλλά και στην χαμένη ευκαιρία του στη χθεσινή αναμέτρηση.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Με την Βοσνία κάναμε την καλύτερή μας εμφάνιση από τότε που αγωνίζομαι εγώ με την Εθνική μας ομάδα. Πήραμε τρεις πόντους και είμαστε ακόμα ζωντανοί στην διεκδίκηση της πρόκρισης για το Μουντιάλ.Η αυτοπεποίθηση που είχαμε ως ομάδα μας έδωσε το κίνητρο να παλέψουμε σκληρά και να κερδίσουμε. Ξέραμε με ποιον αντίπαλο παίζαμε και το τι έπρεπε να κάνουμε. Τους αιφνιδιάσαμε κάνοντας ένα πολύ καλό ματς και τώρα θέλουμε να συνεχίσουμε το ίδιο καλά.

Εμείς πάντα αγωνιζόμαστε πολύ καλά μπροστά σε κόσμο είτε είναι εκτός έδρας είτε εντός.Περιμένουμε να έχουμε πολύ καλή ατμόσφαιρα και στήριξη από τον κόσμο μας και στις αναμετρήσεις που θα δώσουμε στο γήπεδό μας.Όσο για μένα όντως έχασα μία πολύ μεγάλη ευκαιρία. Είναι κρίμα που δεν έβαλα αυτό το γκολ στον αγώνα».